ADL Alfafar finalitza un taller d’iniciació 2.0 per a la cerca d’ocupació

A més de l'orientació laboral i l'assessorament al comerç local, l'Agència de Desenvolupament Local (ADL) de l'Ajuntament continua apostant per la formació gratuïta de les i els veïns desocupats

Publicitat

L’Agència de Desenvolupament Local (ADL) de l’Ajuntament d’Alfafar ha finalitzat una nova formació gratuïta enfocada a la cerca activa de l’ocupació amb la qual compleix un dels seus objectius previstos en la Carta de Serveis 2019 del consistori. La regidora de Foment d’Ocupació i Formació, Lola Caballero, ha entregat a les i els participants el certificat d’aprofitament d’un taller que va finalitzar divendres passat.

Amb el taller d’Iniciació 2.0 enfocat a la cerca d’ocupació, impulsat des d’ADL Alfafar, es busca oferir coneixements bàsics sobre les diferents eines d’Office amb l’objectiu d’utilitzar-les de manera eficient en la cerca d’ocupació.

PublicitatRovira  

Així, durant les diferents sessions del taller, les i els participants han aprés a utilitzar les diferents plantilles a la seua disposició en Word i Canva per a elaborar el seu currículum i carta de presentació, han conegut les diferents funcions d’enviament i emmagatzematge de Gmail i Drive i han aprés a retocar la seua fotografia del currículum en l’editor d’imatges gratuït Photoscape. A més, el taller també ha inclòs una sessió de coneixements bàsics del programa Excel com les sumes, mitjanes, percentatges, descomptes, funcions condicionals, entre altres.

Amb la finalització d’aquest nou taller, l’Ajuntament d’Alfafar continua apostant a través de la seua Agència de Desenvolupament Local (ADL) per la formació d’aturats i aturades del municipi per a facilitar la seua cerca d’ocupació i la seua inserció en el mercat laboral, una acció que se suma a l’assessorament i a l’orientació laboral que es realitza en el servei de manera permanent al llarg de l’any.

PublicitatJuega Limpio Orihuela