Mor el sacerdot Adolfo Mullor, rector de Ntra. Sra. del Socorro de València

La missa exequial tindrà lloc el dissabte a les 10:00 en la seua parròquia.

El sacerdot Adolfo Mullor Borrell, rector de Ntra. Sra. del Socorro, de València, ha mort hui als 80 anys.

La missa exequial pel seu etern descans tindrà lloc este dissabte, a les 10 hores, presidida pel bisbe auxiliar monsenyor Esteban Escudero, en substitució del cardenal arquebisbe de València, Antonio Cañizares, que concelebra a Madrid el dissabte al matí en la missa de beatificació de 60 màrtirs de la Família Vicenciana a Espanya.

Rovira  

La capella ardent del sacerdot mort s’obrirà avui a les 17 hores en la mateixa parròquia de la qual era titular, en el carrer Marqués de Zenete, 14.

Adolfo Mullor va nàixer en la localitat de Cocentaina en 1936 i va rebre l’ordenació sacerdotal a Montcada en 1963, any en què va iniciar la seua etapa com a professor del Seminari Major i va ser nomenat adscrit de la parròquia Sant Fernando Rei de València.

En 1964, va ser adscrit a la parròquia La nostra Senyora del Remei de València fins que un any més tard es va desplaçar a Roma per a ampliar estudis.

En 1969, de nou en la diòcesi de València, va ser nomenat vicari parroquial de Sant Jaime Apòstol de Montcada i, en 1974, titular de la parròquia Sagrat Cor de Jesús de Burjassot. També Mullor va exercir llavors tres anys com a capellà de la Residència Sequera de Burjassot.

En 1979 va ser designat rector de Sant Roc i Sant Sebastià, d’Alcoi, fins que en 2001 va passar a ser rector de Ntra. Sra. del Socorro de València, responsabilitat que exercia en l’actualitat.

PublicitatJuega Limpio Orihuela