12:43 am - Wednesday, 27 May 2020

Kike Celda: “El nostre programa polític naix dels veïns d’Ador i mereixen que es complisca tot allò que s’ha establit en ell”

- Publicidad -Reciplasa Vila-real

Celda: "La creació d'un cos de Policia Local és la mesura més urgent que el municipi pot necessitar, ja que la seguretat és quelcom vital i fonamental en qualsevol municipi, sense importar el nombre de persones que visquen en ell"

- Publicitat -AVL
- Publicidad -Coronavirus Matriculació
- Publicidad -Escalante GVAMobilitat
- Publicidad -CastelloTributs CaixaOntinyent
- Publicidad -CoronavirusOnda mascarillas
- Publicidad -
Borriana

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.

Entrevistem a Kike Celda, candidat a l’alcaldia d’Ador pel Partit Popular, que explica el seu programa electoral. 

P.- Per què es presenta com a candidat a l’alcaldia?

R.- El Partit Popular em va demanar presentar la meua candidatura a Ador, al tindre vincles pròxims al municipi, ja que tinc casa a Gandia. Em presente amb molta il·lusió per a poder servir tots els veïns d’Ador que ho necessiten, en mi trobaran una persona que va casa a casa, porta a porta, comerç a comerç per a conéixer les inquietuds i necessitats dels veïns d’Ador perquè al meu entendre l’única forma que els veïns confien en tu és que et vegen una persona responsable, pròxima i que realment es preocupa per ells.

Sóc conscient que no ser d’Ador pot suposar un obstacle però ho assumisc amb naturalitat i després d’estes setmanes de campanya puc dir que em sent com un més d’allí, els veïns d’Ador m’han rebut amb les mans obertes i han demostrat no tindre prejuís a què una persona jove puga ser el pròxim alcalde del municipi.

Una altra de les coses que més em va encoratjar al presentar la meua candidatura a Ador, va ser la de poder donar l’opció de participar als jóvens a la política, perquè defenc que és vital que fem un pas avant i no estiguem en un segon pla, per això en la meua llista els 5 primers llocs estan compostos per persones jóvens de menys de 29 anys.

No obstant això, l’experiència és quelcom fonamental i no hi ha per què avergonyir-se d’ella, i per això la resta dels candidats són persones que han treballat moltíssim en el Partit Popular i que també mereixien un reconeixement.

P.- En què es basa el seu programa electoral?

R.- Porte defenent la idea de casa a casa, porta a porta, comerç a comerç des que em vaig afiliar al Partit Popular, el prioritari és visitar els veïns i que ells ens diguen quines són les seues necessitats reals i que podem fer per ells. No tindré cap problema, en dirigir-me a qui faça falta per a defendre els interessos dels veïns d’Ador.

El meu programa electoral es basa en 50 millores per a Ador dividides en 5 blocs: Treball, Infància i joventut, Seguretat Ciutadana, Millores socials i transparència i govern.

Cal destacar entre les propostes que el meu equip i jo hem elaborat, ajudes a l’agricultura i defendre la nostra taronja, ja que és fonamental per a aquells veïns que viuen del camp a Ador.

Així com estimular als més jóvens del municipi perquè tinguen tots els recursos possibles al seu abast com pot ser una Casa de la Joventut o una ludoteca, ja que són vitals per al bon funcionament de qualsevol municipi per a garantir el futur generacional.

P.- Quines són les millores que cal realitzar urgentment en el municipi?

R.- La creació d’un cos de Policia Local és la mesura més urgent que el municipi pot necessitar, ja que la seguretat és quelcom vital i fonamental en qualsevol municipi, sense importar el nombre de persones que visquen en ell.

Una altra de les mesures més urgents seria la de fomentar el comerç local.

P.- Què diria als seus veïns perquè aposten pel seu projecte?

R.- El primer pas perquè els veïns confien en un projecte és que confien en la persona i després d’estes setmanes intenses de campanya, on el primer dia se’m va rebre com el “forastero”; i la gent pensava que jo anava a Ador per a usar-ho com a trampolí polític, crec que he demostrat de manera sobrada que em dec a ells i a les seues necessitats i ara puc dir tranquil·lament que no em veuen com a una amenaça, sinó com a algú que es preocupa per ells i que farà el que es puga perquè totes les propostes que el Partit Popular d’Ador proposa es facen realitat, perquè la meua màxima en la política és “servir i no servir-me”.

P.- Quina lectura fa del mandat de l’oposició?
R.-
Cada legislatura presenta unes circumstàncies diferents marcades per la situació de l’economia i de la societat a nivell nacional. Independentment d’això, qualsevol reprotxe que se li puga fer el mandat de l’altre partit polític no seria positiu per als ciutadans del municipi d’Ador, ja que el que necessiten són fets i no paraules.

El Partit Popular es presenta a Ador amb ideals nous i amb ganes de rejovindre el municipi sense llevar importància al que haja passat anteriorment, però amb una visió de futur en tot el que fem. Portem propostes per a millorar la vida dels veïns d’Ador, creiem en el nostre projecte i defendrem el que faça falta davant de qui siga necessari sense importar les vegades que hàgem de fer-ho, perquè el nostre programa polític naix dels veïns d’Ador i mereixen que es complisca tot allò que s’ha establit en ell.

P.- Com afecten els resultats del 28-A en les eleccions municipals?

R.- El correctament polític seria dir que en el municipi es vota la persona i no a les sigles, però jo tinc una visió diferent d’este plantejament. Crec en els fets, i en el que un municipi viu dia a dia, un bon candidat a l’alcaldia ha de conéixer les necessitades, les preocupacions, allò que els passe als seus veïns dia a dia, i després de conéixer les seues inquietuds, treballar per a solucionar-les, no apostar per una persona perquè siga amic d’algú o cosí d’algú i no estiga disposat a treballar per i per a les persones.

És evident que el resultat del 28-A ha fet que el Partit Popular no obtinga un bon resultat i negar l’evidència em pareixeria un error, però la millor forma d’esmenar esta circumstància és la de posar-se tots els candidats a l’alcaldia del Partit Popular a disposició de tots els votants de tots els municipis d’este país i treballar junts per a aconseguir una millora de les seues necessitats.

P.- Estaria obert a governar amb pactes?

R.- En el cas d’Ador és impossible que es donara esta circumstància, ja que només ens presentem dos partits polítics a les eleccions. En el cas que foren més, sóc una persona a qui li agrada dialogar i compartir idees, ja que a la meua entendre la base de tota societat és la d’intercanviar tot tipus d’opinions sense importar a què partit polític.

Esta publicació està disponible en : Valencià

Rovira

També te pot interessar

Últimes notícies

Sanitat incorpora 283 noves morts per Covid-19 a l’informe diari de dades, 35 en els últims 7 dies

En total s'han produït 27.117 defuncions pel nou coronavirus a Espanya i s'han notificat 236.259 casos d'infecció.

Metges d’atenció primària de la Comunitat i de tot l’estat qüestionen què passarà i com serà este servei en “l’era COVID”

El Col·legi de Metges de Castelló (COMCAS) organitza este dimecres, 27 de maig, a les 18 hores, un debat en línia sobre "Present i...

STEPV rebutja la tornada a les aules al juny dels últims cursos de cada cicle

El sindicat de treballadors de l'ensenyament del país valencià, STEPV, "rebutja" la mesura que es preveu adoptarà la conselleria d'Educació de què a...

Quatre detinguts per simular el segrest d’un pacient ingressat per un presumpte positiu per coronavirus

De forma paral·lela, els segrestadors també es van posar en contacte amb els pares i un altre germà del suposat segrestat, que es trobaven a Algèria, exigint-los el pagament d'un rescat.

Detingut a Callosa de Segura per estafar 48.000 euros en material agrícola

Detingut a Callosa de Segura per estafar 48.000 euros en material agrícola a dos empreses de Múrcia.

Esta publicació està disponible en : Valencià