15:03 - sábado, 2 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Adrián Balaguer Seligra, nou director de l’última gran sastreria de València

Adrián Balaguer Seligra (València, 1990) ha sigut nomenat nou director de la Sastreria Seligra, negoci que va fundar el seu avi Víctor Seligra en 1965. Amb aquest nomenament recondueix la seua carrera cap a un negoci familiar que ha vestit a tota València durant dècades després del seu pas pel món empresarial.

Adrián Balaguer Seligra continua així amb la tradició heretada de Víctor Seligra combinant-la amb les idees innovadores de la seua generació. Des de xicotet s’ha xopat dels ensenyaments i consells del seu avi, a qui observava tallar i fer patrons durant hores i hores a dalt de la seua taula de treball.

Aquest càrrec implica un repte en l’àmbit professional i comporta una gran càrrega emocional. El nomenament suposa complir amb el desig del fundador de l’última gran sastreria de València, qui insistia que fóra el seu nét Adrián qui continuara al capdavant de la signatura.

“En Seligra creiem que vestir com un vertader gentleman és un luxe irrenunciable. Volem seguir vestint al nostre client fidel i madur de tota la vida, continuar sent un referent per a les cerimònies i, alhora, atraure un nou client més jove que pense en nosaltres per a vestir-se quan tinga un treball estable o un nomenament destacat”, resumeix el nou director de la Sastreria Seligra.

Adrián Balaguer Seligra manté els senyals d’identitat de crear el vestit a mesura perfecte d’un negoci que ja ha complit mig segle. A la tradició aporta idees renovades, a la recerca d’un nou client. Coneixedor de la importància de les xarxes socials, aposta forta per eines com Instagram, on esperen aconseguir un públic objectiu que no dubte a adquirir els seus vestits en Seligra d’ací a uns anys.

Adrián Balaguer Seligra és llicenciat en Administració i direcció d’empreses per la Universitat Catòlica de València Sant Vicent Màrtir. Així mateix compta amb un màster en MBA de INEDE Business School. Durant dos anys ha sigut Office Administration en Elecnor, un dels grups empresarials espanyols més destacats en infraestructures, energies renovables i noves tecnologies. És soci-fundador de Unidreams, una empresa que ofereix esdeveniments personalitzats i exclusius.

CONTACTE:

Sastreria Seligra

Telèfon: 96 351 67 00

Instagram: adrianseligra

www.seligra.eu

Últimas noticias

Contenido relacionado