Adrián, Peluco i Pedro guanyadors del 4 i mig de frontó a Almussafes

almussafes

El Frontó Municipal de la població va acollir el passat diumenge 4 de març les finals del III Campionat de Frontó Individual al Quatre i Mig-Trofeu Diputació de València

Les finals del III Campionat de Frontó Individual al Quatre i Mig-Trofeu Diputació de València, celebrades el passat diumenge 4 de març en el Frontó Municipal d’Almussafes, van concloure amb les victòries d’Adrián de Museros (primera categoria), Peluco de València (segona categoria) i Pedro de Villalpardo (tercera categoria). Els representants del Club de Pilota Valenciana d’Almussafes, Dani d’Alginet (primera categoria), Luis de Vega (segona categoria) i Alfredo Carreto (tercera categoria), no van aconseguir superar als seus rivals. En el cas de la segona categoria, la partida no es va disputar a causa d’una lesió de Luis de Vega, per la qual cosa l’organització va programar en el seu lloc una exhibició de Peluco de València i Boni de Vilamarxant que va acabar amb la victòria d’aquest últim.

El passat diumenge 4 de març, el Frontó Municipal d’Almussafes va viure un altre emocionant matí de pilota valenciana. El recinte públic, situat en el Poliesportiu Municipal, va acollir les finals del III Campionat de Frontó Individual al Quatre i Mig-Trofeu Diputació de València, un esdeveniment en el qual els representants del Club de Pilota Valenciana d’Almussafes, que participaven en les tres categories, no van aconseguir la victòria en les trobades disputades.

En la partida que decidia al guanyador de la tercera categoria es va imposar Pedro Marco, de Villalpardo, qui va aconseguir un total de 32 punts enfront dels 11 obtinguts pel jugador almussafeny Alfredo Carreto, que no va poder estar al 100% a causa d’un procés gastrointestinal. Des de la Federació de Pilota Valenciana destaquen que el de Villalpardo ha de recórrer prop 300 quilòmetres per a poder assistir a les convocatòries.

La final de la segona categoria, que es va suspendre uns dies abans a causa d’una lesió de l’almussafeny Luis de Vega, va ser substituïda per una partida d’exhibició entre el qual anava a ser el seu contrincant, i que es va convertir així en el campió, Peluco de València, i Boni de Vilamarxant. Tal com assenyalen des de l’entitat que agrupa als clubs valencians dedicats a aquesta pràctica esportiva, “ha sigut amb diferència la millor partida del matí on els jugadors han desplegat totes les seues armes amb la tècnica com fort principal”. La partida concloïa amb un resultat de 32 a 26 a favor de Boni.

Finalment, la partida de la primera categoria es va caracteritzar per la seua gran brevetat. Adrián de Museros va derrotar a Dani d’Alginet amb una diferència aclaparadora de 32 a 3, arribant a posar el marcador a 19 a 0.

En el lliurament de premis van participar el regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Almussafes, Pau Bosch, el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Daniel Novejarque, i el president del Club de Pilota d’Almussafes, José Ventura.