Juan Ramón Adsuara presenta la seva proposta política per a Alfafar

L'actual alcalde popular del municipi ha explicat en un esdeveniment multitudinari les mesures que durà a terme durant la pròxima legislatura al capdavant del consistori.

En el marc d’un esdeveniment celebrat en el poliesportiu municipal de la localitat al qual han assistit més de 500 persones, l’actual alcalde d’Alfafar i candidat a l’alcaldia del municipi pel Partido Popular, Juan Ramón Adsuara, ha presentat les seves propostes per a la pròxima legislatura.

Amb el títol “Això no és un míting, és el futur d’Alfafar” Adsuara continua situant a les persones en el centre de la gestió municipal i apostant per polítiques que busquin millorar la qualitat de vida dels alfafarenses.

Abrigallat per l’actual equip de govern del Partit Popular i els fitxatges nous i una multitud de veïns, Juan Ramón Adsuara ha posat l’accent en les propostes per als pròxims quatre anys. Entre elles, la creació d’una residència pública i centre de dia per a tots els alfafarenses, la rehabilitació de l’Alqueria del Pi, la millora de l’escola per a adults, la creació d’una sala polivalent en l’edifici Meral del Barri Orba o la connexió per als vianants entre l’Albufera i Alfafar.

En aquest sentit, l’actual alcalde d’Alfafar ha destacat que “ens tornem a presentar perquè hem sabut escoltar el que ens demanaven els veïns i entendre aquestes demandes”. Adsuaraha assenyalat que “des d’aquest equip de govern treballem per a les persones, al marge d’ideologies. Volem continuar fent una política pròxima, de tu a tu, amb vocació de servei públic”.