Juan Ramón Adsuara, nou president de la gestora del PP de la província de València

La Comissió Executiva Regional de PPCV incorpora en la gestora a cinc persones més, per la qual cosa este òrgan ja compta amb nou membres

Esta vesprada ha tingut lloc la reunió del Comitè Executiu Regional del PPCV. Isabel Bonig, presidenta del PP de la Comunitat Valenciana, i Javier Maroto, vicesecretari d’Organització del partit, han sigut els encarregats de presidir esta cita, en la qual s’han donat a conèixer diversos canvis relacionats amb este òrgan, entre ells la presidència de Juan Ramón Adsuara, qui agafa el relleu de Rubén Moreno.

Adsuara, que és l’alcalde d’Alfafar, únic municipi governat pel PP en el cinturó roig de València, va recolzar el procés de les primàries de Pablo Casado. Fruit d’eixe suport és este lloc en el partit, el qual es troba immers en un procés de “regeneració”.

D’altra banda, s’han anunciat les noves entrades en la gestora. Ara, este òrgan comptarà amb l’alcalde de Gavarda, Vicente Mompó; l’alcalde d’Ayora, José Vicente Anaya; el regidor d’Alboraia i diputat provincial Modesto Martínez, la presidenta del PP de Llíria, Remedios Mazzolari, i Pepe Todolí, president del PP d’Oliva.

María José Catalá, Blanca Garrigues i Juan Giner continuen sent membres de la gestoria, la qual té ara amb nou membres. El president del Partit Popular, Pablo Casado, i l’equip d’Organització liderat per Javier Maroto donen així per “equilibrada” la direcció del partit en la província de València.