domingo, 23 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Adsuara se suma a la reivindicació del veïns del barri d’Orba d’Alfafar en el dret a tenir oficines bancàries

Juan Ramón Adsuara, Alcalde d’Alfafar ha visitat este matí una de les entitats bancàries que vol abandonar el barri Orba per a conversar amb la seua directora, amb l’objectiu de mantenir el servei d’atenció bancària.

Este matí, les persones afectades per l’abandó d’estes entitats, s’han manifestat al costat d’Adsuara com a mesura de pressió per a evitar que estes oficines tanquen les seues portes. Gran part dels afectats són persones majors de 65 anys, per la qual cosa desplaçar-se a altres municipis els suposa un gran esforç. Moltes d’estes persones depenen de familiars per a poder desplaçar-se fins a les oficines més properes.

Fonts pròximes a l’alcaldia indiquen que s’està lluitant per tenir una oficina mòbil almenys dues vegades per setmana i que és la seua intenció reunir-se en persona amb el director regional de Bankia per a tractar este tema.

Des del Grup Municipal Popular, s’ha preparat una moció on es proposa; manifestar un total rebuig a la decisió de les entitats bancàries al fet que tanquen les oficines del barri Orba, sol·licitar al ple que l’Ajuntament d’Alfafar deixe de treballar amb les entitats bancàries que abandonen el barri, i que no se’ls contracte cap pòlissa ni cap crèdit per les seues accions realitzades, i en defensa dels veïns d’Alfafar, notificant estos acords a l’Alcaldia, a l’àrea d’Intervenció i Tresoreria, i ambdues entitats bancàries.

El Grup Municipal Popular espera que estos ens tornen a reconsiderar les seues decisions i no cessen la seua activitat habitual en el barri Orba, ja que els seus veïns tenen dret a rebre un servei digne i de qualitat sense ser menyspreats per estos bancs. En este moment s’està demanant col·laboració de diferents òrgans per a resoldre de la millor manera possible esta situació.

Últimas noticias

Contenido relacionado