AECC València recapta més de 300.000 euros en la seua col·lecta anual

A més, diverses institucions i autoritats han recolzat la col·lecta realitzant una aportació en diverses taules petitòries

L’Associació Espanyola contra el Càncer de València (AECC València) ha recaptat un total de 302.862 euros en la seua col·lecta anual, un 4,31 per cent més que en la seua edició anterior, és a dir, 12.526 euros, ja que l’entitat continuarà rebent aportacions fins a realitzar el recompte definitiu a final de mes. La jornada va comptar amb 146 taules petitòries, 2.000 vidrioles verdes i l’ajuda de 1.500 col·laboradors.

“La quantitat recaptada és un reflex del suport de tots els valencians i valencianes. La seua col·laboració és clau en les accions de prevenció i suport per a les persones amb càncer i els seus familiars desenvolupades per AECC, a més de l’augment dels nostres fons per a la investigació en càncer”, ha expressat en un comunicat Tomás Trenor, president d’AECC València.

A més, diverses institucions i autoritats han recolzat la col·lecta realitzant una aportació en diverses taules petitòries. Així, Tomás Trenor va rebre al ‘president’ de la Generalitat, Ximo Puig, en la taula instal·lada en el Palau, després de rebre al president de la Diputació, Toni Gaspar, en les portes d’aquesta institució. Així mateix, han visitat taules petitòries l’alcalde de la ciutat, Joan Ribó, en la de l’Ajuntament i el president de Les Corts, Enric Morera.

CatalanSpanish