AECC València distingueix la Junta Local d’Almussafes amb una menció especial

Gràcies al calendari anual d'iniciatives de salut impulsades, Almussafes ha registrat una recaptació total de 16.000 euros durant la Campanya 2018.

L’esforç i el treball desplegat per AECC Almussafes durant la Campanya 2018 ha fet possible que l’entitat local haja aconseguit destinar un pressupost de 16.000 euros a la lluita contra el càncer.

Un any més, AECC València ha volgut reconéixer públicament esta encomiable labor amb la concessió d’una distinció especial a la Junta Local. Precisament, durant l’Assemblea General Ordinària Provincial que es va dur a terme diumenge passat en l’Hotel Meliá, el president provincial Tomás Trénor, va fer entrega de la menció, després de destacar els èxits obtinguts durant el passat exercici en tota la província i presentar el pressupost d’enguany.

Diumenge passat, 14 d’abril, AECC Almussafes va ser distingida per la Junta Associada de València de l’Associació Espanyola Contra el Càncer en la seua Assemblea general Ordinària pel seu “compromís en la prevenció del càncer per mitjà d’accions de salut en la Campanya 2018”.

Durant l’acte, celebrat a partir de les 11.30 hores en l’Hotel Meliá de València, el president provincial, Tomás Trenor, va fer entrega d’una menció especial a la Junta Local d’Almussafes, ja que el seu esforç i dedicació, sumat a la resposta solidària ciutadana, han fet possible que la recaptació del passat any s’haja xifrat en 16.000 euros.

La presidenta de la Junta Local Contra el Càncer del municipi, Adela Lladosa, la seua vicepresidenta, María José Girona, i els col·laboradors Nacho Benavent i Claudio Fuentes, van acudir com a representants de les quasi 90 persones associades en l’actualitat.

“El nostre poble, que destaca per la seua solidaritat, i tot l’equip d’AECC Almussafes, amb el seu treball incansable, han cooperat per a aconseguir este resultat”, destaca Adela Lladosa, qui mostra el seu agraïment públic a totes les persones sensibilitzades i compromeses amb l’eradicació d’esta malaltia.

CatalanSpanish