Aemet preveu pluges de 150 l/m2 en 12 hores a l’interior nord de Castelló

L'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet)preveu que a l'interior nord de Castelló, que demà i el divendres estarà en alerta taronja, la precipitació acumulada en 12 hores siga de 150 litres per metre quadrat.

Renfe ha programat durant els dies de falles la circulació de trens de cinc línies de Rodalia de València durant les 24 hores, des de la nit del dia 15 de març fins a la matinada del dia 20 de març. 

L’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet)preveu que a l’interior nord de Castelló, que demà i el divendres estarà en alerta taronja, la precipitació acumulada en 12 hores siga de 150 litres per metre quadrat.

Segons Aemet, s’espera que l’episodi de pluges intenses comence sobre les 12:00 hores a l’interior nord de Castelló amb precipitacions acumulades en una hora de 40 litres per metre quadrat.

Rovira  

Les tempestes seran més fortes i persistents a partir de les 16:00 hores, quan s’espera que la pluja acumulada en 12 hores aconseguisca els 150 litres per metre quadrat.

En el litoral nord, interior sud i litoral sud de la província de Castelló, que també estaran en alerta taronja fins a a el divendres, s’espera que la precipitacions acumulada en dotze hores siga de 100 litres per metre quadrat.

L’interior i el litoral de la província de València estaran demà i el divendres en alerta groga, amb la previsió que caiguen 30 litres per metre quadrat en una hora i 60 litres per metre quadrat en dotze hores.

Durant la matinada d’aquest dimecres s’han produït alguns ruixats de curta durada a Alacant i en el sud de València, concretament en les comarques de La Safor i la Marina Alta.

Nivell roig per pluges de 180 l/m2 des de les 18.00 hores demà a Castelló

L’interior i litoral nord de Castelló passarà a partir de les 18.00 hores d’aquest dijous a nivell roig d’alerta en preveure l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) que des d’aqueixa hora i durant el divendres es produïsquen precipitacions acumulades en dotze hores de 180 litres per metre quadrat.

Segons Aemet, s’espera que l’episodi de pluges intenses comence sobre les 9 del matí en tota la província de Castelló, que en aqueix moment estarà en alerta taronja, amb precipitacions acumulades en dotze hores de 150 litres per metre quadrat, que seran de 40 litres per metre quadrat en una hora.

Les tempestes seran més fortes i persistents a partir de les 18:00 hores, quan s’espera que la pluja acumulada en 12 hores aconseguisca els 180 litres per metre quadrat, la qual cosa farà elevar l’alerta a nivell roig.

PublicitatJuega Limpio Orihuela