9.8 C
Valencia

L’aeroport de Castelló consolida el desenvolupament d’activitats complementàries

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’aeroport de Castelló avança en la seua aposta per la diversificació amb els acords aconseguits amb diverses companyies, que permeten donar continuïtat i reforçar la cartera d’activitats complementàries que es desenvolupen en les instal·lacions.

D’una banda, l’aeroport prolonga la seua relació amb l’empresa Jet Aircraft Services (JAS) per a seguir amb els treballs de desmantellament d’avions. En aquest sentit, està prevista l’arribada de quatre aeronaus Boeing 757-200, consolidant d’aquesta manera l’activitat, que ha permés posar en marxa la terminal de càrrega.

A més, l’empresa desenvoluparà funcions de manteniment en línia per a companyies aèries, ampliant així el seu ventall de serveis en l’aeroport de Castelló.

El director general d’Aerocas, Joan Serafí Bernat, i la directora de l’aeroport operat per EdeisIvana Guinot, han coincidit que l’aposta de l’empresa JAS per l’aeroport de Castelló implicarà la creació de llocs de treball qualificats vinculats a la infraestructura.

- Publicitat -

D’altra banda, l’aeroport ha aconseguit sengles acords amb dues companyies aèries per a la realització de vols d’entrenament de pilots.

Aquestes activitats complementàries se sumen a les, ja que es van executant en les instal·lacions. En aquest sentit, se segueix el full de ruta traçat en el pla estratègic de l’aeroport aprovat enguany, que aposta per la implementació de noves vies de negoci en paral·lel al tràfic de passatgers, eix principal de la base.

- Publicitat -

Els responsables de l’aeroport han manifestat la conveniència “d’explorar totes les possibilitats que ofereixen les instal·lacions per a contribuir al seu desenvolupament i consolidació”.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,637FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià