11 C
Valencia

L’aeroport de Castelló avança en les obres per a desenvolupar noves activitats complementàries al tràfic comercial

La construcció d'un hangar de manteniment i els treballs per a acollir mitjans d'extinció d'incendis encaren la seua recta final

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’aeroport de Castelló avança en l’execució de les obres encaminades a l’engegada de noves activitats complementàries al tràfic comercial. El director general d’Aerocas, Joan Serafí Bernat, i la directora de Edeis-Aeroport de Castelló, Ivana Guinot, han recorregut els punts on s’estan realitzant els treballs de construcció del nou hangar de manteniment d’aeronaus de l’escola de pilots Panamedia, així com les de condicionament de les instal·lacions per a acollir a mitjans aeris d’extinció d’incendis de la Generalitat.

Ivana Guinot ha informat que les obres “estan molt avançades, per la qual cosa la previsió és que en les pròximes setmanes tot siga a punt per a l’inici d’aquestes noves activitats, que se sumaran a les labors de desmuntatge d’avions que ja s’estan realitzant en la zona del terminal de càrrega”.

En este sentit, Joan Serafí Bernat ha destacat la importància de desenvolupar “vies de negoci que contribuïsquen a diversificar l’activitat, augmentar els llocs de treball i consolidar la infraestructura, mantenint el tràfic de passatgers com a eix central”.

Amb motiu de la campanya estival, l’aeroport de Castelló està desenvolupant al costat del de Poznan una acció conjunta encaminada a la consolidació de la ruta regular que enllaça ambdues instal·lacions, que està operativa des de novembre de 2017.

- Publicitat -

L’acció inclou la promoció de la connexió Castelló-Poznan, que disposa de dues freqüències setmanals, i dels atractius turístics de tots dos destinacions a través d’eines com les xarxes socials o els monitors de la terminal de passatgers.

Està campanya conjunta entre els aeroports de Castelló i Poznan tindrà continuïtat en el futur amb el desenvolupament de noves iniciatives dirigides a fomentar el tràfic de passatgers en tots dos sentits i l’intercanvi de turistes.

- Publicitat -

Bernat ha destacat la importància “de teixir aliances i establir sinergies amb altres aeroports amb l’objectiu de consolidar les actuals rutes i avançar cap a l’obertura de noves connexions”.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,637FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià