AFAMMER Castelló reivindica en FITUR, la importància de les dones en el medi rural

Publicitat

L’Associació de Famílies i Dones del Medi Rural (AFAMMER) de Castelló, ha estat present en FITUR, la Fira Internacional de Turisme més important d’Espanya, representada per la seua presidenta, Lucía Clemente.

Clemente ha explicat que, “el turisme rural és una potent eina per a dinamitzar els pobles i evitar l’èxode rural en la nostra província i una forma d’empoderar a les dones rurals a través de l’ocupació”.

PublicitatRovira  

Lucía ha volgut mostrar la gran llavor que fan, als assistents a FITUR, i aprofitar aquest lloc tan important, per a aconseguir donar-se a conéixer a molta més gent.

En AFAMMER, “treballem per la igualtat d’oportunitats per a les nostres dones i els nostres pobles. El 100% dels nostres ingressos van destinats a accions socials tan importants com: evitar l’èxode rural, dinamitzar l’ocupació en els nostres pobles, fomentar la formació i educació de la població rural, empoderar a les dones rurals, realitzar activitats de dinamització cultural, entre altres.”, explica l’Associació, que fa una gran labor per a totes les dones que viuen en el medi rural.

PublicitatJuega Limpio Orihuela