Els afectats per l’incendi de Llutxent tindran 45 dies per a demanar ajudes

El ple extraordinari del Consell ha aprovat aquest dimarts l'acord pel qual s'arbitra, amb caràcter urgent, el procediment perquè els municipis afectats per l'incendi forestal iniciat el passat 6 d'agost a Llutxent puguen presentar les estimacions dels danys patits al llarg dels pròxims 45 dies.

afectats

El ple extraordinari del Consell ha aprovat aquest dimarts l’acord pel qual s’arbitra, amb caràcter urgent, el procediment perquè els municipis afectats per l’incendi forestal iniciat el passat 6 d’agost a Llutxent puguen presentar les estimacions dels danys patits al llarg dels pròxims 45 dies.

Aquest procediment permetrà a les localitats afectades fer una avaluació de danys en béns i infraestructures públiques i en instal·lacions i infraestructures agràries o d’altres sectors econòmics diferents del forestal, així com en béns mobles i immobles de particulars (persones físiques o jurídiques) que no estiguen coberts pel sistema d’assegurances, segons ha relatat la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra.

S’establirà així un termini de 45 dies, comptats des de l’endemà al de la publicació de l’acord en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, perquè els municipis afectats puguen presentar aquestes estimacions.

Per a això, podran comptar amb el suport dels serveis tècnics de la Generalitat i, si escau, de la Diputació de València, segons la resolució aprovada en la primera reunió del Consell després de les vacances d’agost.

Publicitat