‘Expedició a Àfrica’ serà el tema de l’Escola de Pasqua d’Almenara

Les inscripcions es podran realitzar en el Casal Jove de l'1 al 22 de març.

526
L'experiència situa a la nostra ciutat en l'avantguarda d'Europa.

Des del dijous 1 de març i fins al 22 del mateix mes estarà obert en el Casal Jove d’Almenara el termini per a les inscripcions en l’Escola de Pasqua de la localitat que se celebrarà en el CEIP Juan Carlos I, tal com va succeir ja en el passat Nadal. Destacar que l’Escola de Pasqua es desenvoluparà els dies laborables entre el 29 de març i el 6 d’abril. El preu serà de 30 euros, tal com va quedar estipulat en el seu moment. A més destacar que s’ha incorporat un terminal TPV en el Casal Jove per a facilitar el pagament amb targeta.

Pel que fa a la temàtica, enguany l’Escola de Pasqua tindrà per lema ‘Expedició a Àfrica’ amb el que totes les activitats giraran sobre el continent africà. Hi haurà gimcanes, esports, contacontes, treballs manuals, audiovisuals i moltes més activitats.

Cal recordar que serà el personal i els monitors del Casal Jove d’Almenara els que s’encarregaran de realitzar les activitats de l’Escola de Pasqua que organitza l’Ajuntament d’Almenara amb la col·laboració de l’AMPA del CEIP Juan Carlos I després de l’acord aconseguit per a unificar les activitats oferint nous espais i majors opcions als xiquets i xiquetes de la localitat, tal com va succeir amb l’Escola de Nadal.