19:11 - miércoles, 29 noviembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Agència Valenciana del Turisme promociona la Ruta de los Borja a través de la ópera Lucrezia

D’açò manera, i gràcies a un acord de col·laboració amb el Palau dels Arts Reina Sofia, la Ruta es donarà a conéixer entre els assistents a l’òpera Lucrezia Borgia a través de diferents actuacions promocionals. En concret, des d’avui i fins al pròxim 8 d’abril, es distribuirà en el Palau dels Arts el fullet de la Ruta, editat i impulsat per la mateixa Agència Valenciana del Turisme; a més s’emetrà durant l’intermedi de l’òpera un vídeo promocional, en espanyol i anglés, connectant la Ruta dels Borja amb la figura de Lucrezia Borgia, protagonista de l’obra musical.

Així mateix aquesta col·laboració d’ambdues institucions, l’Agència Valenciana del Turisme i la conselleria d’Educació, Recerca, Cultura i Esport, també ha permés que s’emeta per primera vegada en streaming i de forma gratuïta l’òpera a través de The Opera Platform.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha volgut destacar que “la unió de turisme i cultura és fonamental en la nostra estratègia de promoció de la Comunitat Valenciana i, sens dubte, el Palau dels Arts és un gran baluard”. Per açò, ha avançat que aquesta no serà l’única acció que es durà a terme al costat del Palau dels Arts, doncs, en la seua opinió, “est és l’inici d’una col·laboració que es mantindrà en el temps i que inclourà diverses actuacions”.

D’altra banda, Colomer ha indicat que aquest reforç promocional de la Ruta dels Borja “s’emmarca dins de les actuacions programades en aquest 2017 a través del programa CREATurisme, un nou projecte de la Generalitat per a fomentar i impulsar nous productes turístics”.

“El nostre objectiu -ha continuat el Secretari Autonòmic- és impulsar l’art i la cultura del Renaixement que va lligada a la família valenciana més universal”. Així mateix, “l’òpera que emet aquests dies el Palau és una magnífica oportunitat per a fomentar el turisme cultural i urbà, ja que connecta amb l’essència i autenticitat de la nostra destinació”.

Últimas noticias

Contenido relacionado