4 agents per a patrullar 20 kms de platges en Pinedo, El Saler, El Perellonet i El Palmar

Ciudadanos denúncia la mancança d'agents i el perill que suposa per als veïns i la seguretat ciutadana.

Ciudadanos en l’Ajuntament de València ha denunciat avui que València explica només amb quatre policies per a patrullar 20 quilòmetres de platges, de Pinedo al Perellonet.

Jiménez ha explicat que “durant el cap de setmana del 18 i 19 d’este mes, només han estat de servei 4 agents de policia local per a més de 20 km de platges i a més s’havien de fer càrrec de les pedanies de Pinedo, El Saler, El Perellonet i El Palmar”.

La regidora de Ciudadanos en l’Ajuntament de València Maria Dolores Jiménez, ha qualificat la situació de “lamentable, perquè va en detriment de la seguretat dels veïns”.

“Com oferirem una imatge de ciutat segura, quan en les platges de València durant uns dels caps de setmana amb més afluència de persones en les platges, només hi ha 4 agents per a més de 20 km”, ha censurat la regidora de Cs.

“Així és impossible oferir un mínim de seguretat i molt menys garantir una atenció ràpida davant possibles situacions que es puguen donar en les nostres platges”, ha criticat Maria Dolores Jiménez.

Per a la regidora de Cs “açò obeeix a una mala planificació, a una absència d’interés per part de la responsable de Seguretat Ciutadana i a una evident falta d’agents de policia local per a poder garantir un servei mínim i segur per als ciutadans que gaudeixen de les platges”.

Per a concloure Jiménez ha declarat: “el problema principal que es genera és el de la seguretat ciutadana, encara més quan durant este estiu s’ha incrementat el nombre de furts, venda il·legal en les platges, així com el nombre de visitants a estes, però a més, genera un problema de rebot en els estiuejants que vénen a gaudir de les platges valencianes, perquè la percepció que tenen és de total deixadesa i de certa desprotecció, la qual cosa repercuteix negativament en la imatge de la ciutat”.CatalanSpanish