Detinguda per agredir i emmanillar a la seua companya de pis en L’Alcúdia

La presumpta autora colpejà amb una estaca a la víctima i la va emmanillar per a després sostraure efectes per valor de 4.500 euros, a més del cotxe i dos gossos.

Els fets van ocórrer al voltant de les 21.30 hores del passat divendres 17/01/2020. Després d’una acalorada discussió, la presumpta autora va colpejar a la seua parella i la va deixar lligada amb cordes de plàstic, no sent alliberada fins a diverses hores després per la Policia Local del municipi, que va acudir alertada pels veïns en sentir els crits d’auxili de la dona.

La presumpta autora va agredir amb una estaca a la seua companya de pis, provocant-li diversos hematomes i una ferida al cap que va requerir nou grapes, deixant-la lligada de peus i mans en el domicili que ambdues compartien i emportant-se l’autora el cotxe de la víctima, el seu mòbil, part de la seua documentació, joies i diners per valor de quasi 4.500 euros. A més també es va emportar les dues mascotes que tenien (dos gossos de grandària xicoteta).

Des d’eixe moment l’Equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Carlet, va iniciar l’operació “ESTALBA” amb la finalitat d’esclarir el succeït i detindre a l’autora dels fets.

Es van realitzar diverses gestions per part de la Guàrdia Civil per a la localització de l’autora dels fets, buscant els possibles domicilis en els quals podia haver-se amagat i entrevistant-se amb l’entorn de la parella, aconseguint esbrinar el dimarts 21/01 que esta dona havia fugit a Albacete, trobant-se allotjada en un hotel de la localitat.

Immediatament els investigadors van sol·licitar col·laboració a integrants de la Guàrdia Civil de la Comandància d’Albacete per a la detenció de l’autora i l’aprehensió de les dues mascotes.

Per això es va procedir a la detenció d’una dona de 54 anys i nacionalitat espanyola per la seua presumpta participació en els delictes de detenció il·legal, robatori amb violència i lesions.

Els investigadors de la Guàrdia Civil de València es van desplaçar fins a Albacete per a realitzar el registre de l’habitació, autoritzat pel jutjat competent, procedint a la recuperació de més de 4.000 euros, les joies i el mòbil sostrets a la víctima. A més es va trobar en els voltants el vehicle robat, que també va poder ser retornat eixa mateixa vesprada en unió dels dos gossos aprehesos el dia anterior.
Entre les pertinences de l’autora es van trobar factures i tiquets de compra per valor de més de 800 euros gastats des del dia de la comissió del delicte.

La detinguda, amb nombrosos antecedents policials violents anteriors, va ser presentada l’endemà en el jutjat de Carlet que entén del cas, decretant-se el seu immediat ingrés a la presó, comunicada i sense fiança.

CatalàEspañol