Detingut un home a València per agredir presumptament a la seua mare de 85 anys

Al detingut se li va intervindre una porra de fusta de 44 centímetres de longitud i 5 centímetres de diàmetre.

conductor

Agents de la 6a i la 7a Unitats de Districte, Exposició i Marítim, van detindre anit a un home de 41 anys com a presumpte autor d’un delicte de violència de gènere contra la seua mare de 84 anys a la qual presumptament va insultar i va sacsar en el domicili de la dona.

Al detingut se li va intervindre una porra de fusta de 44 centímetres de longitud i 5 centímetres de diàmetre.

Un avís a la sala del 092 a les 22 hores reclamava presència policial en l’habitatge d’una dona d’edat avançada el fill de la qual havia arribat en estat d’embriaguesa i estava trencant mobiliari. A l’arribada de la patrulla es van entrevistar amb la dona, que es trobava molt nerviosa i alterada, que va manifestar que el seu fill s’havia personat en el seu domicili molt agressiu en estat d’embriaguesa i ha començat a trencar el mobiliari de l’habitatge.

La senyora de 84 anys també va indicar que el seu fill li havia espentat de forma contundent. Les patrulles que van intervindre van poder comprovar els desperfectes en l’habitatge.

El seu fill havia trencat presumptament un televisor, un marbre del moble del rebedor i dos marcs amb la porra de fusta que li van intervindre.Les patrulles de la 6a i la 7a Unitats de Districte van detindre a l’home que no va deposar en cap moment la seua actitud agressiva i amenaçadora.

Publicitat