Detingut per agredir la seua parella a València i destrossar el mobiliari de la casa

El detingut va ser sorprés pels agents, assegut en un sofà i embenant-se una mà.

Agents de la Policia Local de València van detindre dissabte passat de matinada un home acusat d’agredir la seua parella i destrossar el mobiliari de la vivenda. El detingut va ser sorprés pels agents, assegut en un sofà i embenant-se una mà, segons ha informat la Policia Local en un comunicat.

L’arrestat és un home de 49 anys que va ser traslladat a dependències policials. La víctima, de 39, va assegurar que no era la primera vegada que patia una agressió d’eixe tipus i que la seua parella, de la qual va afirmar que bevia alcohol “amb assiduïtat”, havia arribat al domicili en un estat d’embriaguesa “molt agitat”. La dona va rebutjar presentar denúncia.

La intervenció la van dur a terme durant la matinada del dissabte, agents de la segona i la tercera Unitat de Districte de la Policia Local, que van ser alertats al voltant de les 4.10 hores per la Sala 092 perquè es presentaren en un domicili en el qual, pel que sembla, s’estava produint un episodi de maltractaments i el presumpte agressor estava destrossant el mobiliari de la vivenda.

Una vegada els agents es van presentar en el pis en el qual van succeir els fets van observar que la víctima es trobava en la porta “molt nerviosa” i els va manifestar que havia sigut agredida físicament per la seua parella. La dona, que presentava un enrogiment en el pòmul, va explicar que no era la primera vegada que patia una agressió d’eixe tipus.

Els agents es van introduir a l’immoble i van localitzar l’home assegut en el sofà embenant-se la mà, alhora que van comprovar que la taula del menjador estava totalment fracturada en diversos trossos. Per este motiu, van arrestar el presumpte agressor, que va ser traslladat a dependències policials.

La dona va ser atesa per un altre indicatiu especialitzat en assistència a víctimes de violència de gènere, encara que finalment va refusar denunciar.

CatalanSpanish