Detingut un home per agredir a la seua parella durant les seues vacances a València

Es va rebre una trucada en el 091 per part dels veïns que van dir sentir crits d'una dona i posteriorment uns colps.

lloguers
PublicitatAVL

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 32 anys, d’origen polonés, com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar, després de pel que sembla agredir a la seua parella a l’apartament que compartien durant les seues vacances ací a València. La víctima va rebre assistència sanitària.

Els fets van ocórrer de matinada, quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un domicili del districte d’Exposició, on pel que sembla un home estava agredint a una dona.

PublicitatRovira  

Immediatament els policies es van dirigir al lloc i van trobar a un home que li va dir que la seua núvia s’havia posat agressiva amb ell i per a evitar problemes va decidir eixir de l’habitatge, ja que sabia que els veïns havien telefonat a la policia.

Mentre un dels agents es va quedar amb el detingut, un altre va acudir al domicili per a parlar amb la víctima, la qual va manifestar que havien mantingut una forta discussió i posteriorment li havia agredit, espentant-la contra les parets, propinant-li galtades i punyades en el pit i finalment tirant-la contra sòl on li va trepitjar el coll, impedint així la seua respiració. Va continuar espentant-la fins a traure de l’habitatge i tirant-la al replà.

El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.