Detingut un home de 21 anys per agredir presumptament a la seua parella a València

La 2a Unitat de Districte Russafa de la Policia Local de València va detindre anit a un home de 21 anys per agredir presumptament a la seua parella en l'Avinguda Ausias March.

conductor

La 2a Unitat de Districte Russafa de la Policia Local de València va detindre anit a un home de 21 anys per agredir presumptament a la seua parella en l’Avinguda Ausias March.

Els fets van tindre lloc a les 23 hores quan els agents van ser requerits per una anomenada a la Sala del 092. Quan els agents van arribar al lloc dels fets es van entrevistar amb la presumpta víctima, de 19 anys, que va declarar que mentre estava en un establiment al costat de la seua mare ha arribat la seua parella i ha començat a menysprear a tots dos, arribant fins i tot a escopir a la jove.

En un moment donat segons va informar la presumpta víctima, l’home va començar a colpejar-la amb manotazos i puntades, havent d’intervindre el propietari del bar. A més la jove va contar que no és el primer episodi de violència que pateix per part de la seua parella i que aquest l’amenaçava si telefonava a la policia.

Posteriorment la jove va proporcionar als agents el domicili del presumpte agressor així com una descripció física. Immediatament la patrulla es va traslladar a l’habitatge del jove, allí van trobar a una persona que coincidia amb la descripció física proporcionada.

Després de donar-li l’alt es van entrevistar amb ell i va admetre haver discutit amb la seua parella. Per tot això el presumpte autor dels fets va ser detingut i lloc a disposició judicial mentre que la jove va ser traslladada a un centre mèdic per a rebre assistència.

Publicitat