Detingut per agredir suposadament a la seua parella a València

Agents de Policia Local de València van detenir anit a les 04:17 hores en l'Avinguda Blasco Ibañez a un home de 31 anys com a presumpte autor d'un delicte de violència de gènere.

PublicitatAVL

Agents de Policia Local de València van detenir anit a les 04:17 hores en l’Avinguda Blasco Ibañez a un home de 31 anys com a presumpte autor d’un delicte de violència de gènere.

Quan la patrulla va arribar al lloc dels fets, van trobar a un grup de persones que havia retingut al detingut manifestant varis d’ells que havia agredit a una dona que es trobava en el lloc.

PublicitatRovira  

Els i les testimonis que havien presenciat la situació van coincidir a indicar que havien vist com el detingut agredia a una xica espentant-la contra un contenidor i agafant-la posteriorment del pèl pel que van arribar a intervenir fins a tres persones per a evitar que l’home que va acabar detingut prosseguira amb la seua agressió.

Les tres persones que van intervenir per a reduir a l’home fins que va arribar la policia van resultar ferides. El detingut va reconèixer haver mantingut una discussió amb la seua núvia però va negar haver-la agredit.