Un detingut per agressió en un partit de futbol a Ontinyent

La víctima va haver de ser assistida en un hospital d'Ontinyent.

Camp futbol Ontinyent

Agents de la Policia Nacional han detingut a Ontinyent a un jove de 25 anys, com a presumpte autor d’un delicte de lesions, després de pel que sembla propinar una punyada en el llavi a un altre jove mentre jugaven un partit de futbol. La víctima, de 32 anys, va ser assistida en un hospital d’Ontinyent on li van diagnosticar ferida en mucosa del llavi superior.

Les recerques es van iniciar el dissabte a la vesprada quan els agents van tenir coneixement que un jove havia sigut agredit en el transcurs d’un partit de futbol per un jugador de l’equip contrari.

PublicitatTroballengua  

Durant les recerques, els policies van esbrinar que en una jugada la víctima hauria xocat amb el porter de l’equip rival, caent al sòl i en alçar-se este, sense intervenir paraula va rebre una punyada en el llavi, sent expulsat el porter.

La víctima va ser assistida en un hospital d’Ontinyent on li van diagnosticar ferida en mucosa del llavi superior, precisant punt d’aproximació.

Com a conseqüència de les recerques, els agents van esbrinar la identitat del sospitós que després de presentar-se ahir al matí en la comissaria d’Ontinyent va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de lesions.

El detingut, sense antecedents policials, després de ser sentit en declaració va ser posat en llibertat, no sense abans ser advertit de l’obligació de comparéixer davant l’autoritat judicial quan para açò anara requerit.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat Valenciana