20.3 C
Valencia

Agricultura confirma dos casos covid-19 de temporers a València

La consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà, confirma que durant la campanya citrícola s'han registrat ja dos casos positius de coronavirus que han afectat set persones a la província de València.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

La consellera Mireia Mollà, ha confirmat que en el que va de campanya citrícola a la província de València s’han registrat dos casos de positius covid-19, tot i que afirma que “les campanyes van relativament bé pel que fa als casos de coronavirus”.

Els primers positius van estar acotats a una quadrilla de sis treballadors d’una empresa de treball temporal i es va actuar ràpidament. El segon positiu de covid-19 va afectar únicament a una persona i el seu origen va ser fora de l’àmbit laboral.

La consellera recorda la preocupació que suposa el control d’una campanya que concentra més de 13.000 treballadors i que cobreix tot l’àmbit de la Comunitat Valenciana.

D’altra banda, Mireia Mollà ha diferenciat entre el que es consideren temporers “consolidats, amb solució d’habitatge propi” i aquells de caràcter més esporàdic.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Xixona

Segueix-nos

13,322FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Ayora
- Publicitat -Cuentacuentos
- Publicitat -Borriana_Comerç
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Les altes de llits UCI a Castelló es resisteixen al descens de les xifres COVID

El gerent del Departament de Salut de Castelló espera que en un parell de setmanes es reflectisca a cures intensives les altes que ja estan donant en planta.

Barceló: “Falta concretar si les 10 persones màximes pel Nadal seran d’una o de dos unitats de convivència”

Les declaracions de la consellera de Sanitat en la seua visita d'este dilluns a Castelló deixen enlaire si serà o no possible la reunió per les festes de persones que no convisquen habitualment.

22 milions més d’euros en el pressupost de la Diputació que supera els 168 milions

Reconstruir Castelló, Impulsar, protegir i fer més sostenible la província són els quatre eixos fonamentals en què s'estructuren els comptes pel 2021 que hui s'han presentat.

Turisme presenta a les empreses de restauració de la Comunitat al segell L’Exquisit Mediterrani

Francesc Colomer ha presentat a través d'un seminari web l'esborrany del manual per a adherir a les empreses de restauració al segell L'Exquisit Mediterrani.

Investiguen a una persona per l’enverinament de dos gats a Castelló

S'han localitzat els cadàvers de dos gats, un d'ells tenia propietari.
- Advertisement -

: Valencià