Agricultura confirma dos casos covid-19 de temporers a València

La consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà, confirma que durant la campanya citrícola s'han registrat ja dos casos positius de coronavirus que han afectat set persones a la província de València.

La consellera Mireia Mollà, ha confirmat que en el que va de campanya citrícola a la província de València s’han registrat dos casos de positius covid-19, tot i que afirma que “les campanyes van relativament bé pel que fa als casos de coronavirus”.

Els primers positius van estar acotats a una quadrilla de sis treballadors d’una empresa de treball temporal i es va actuar ràpidament. El segon positiu de covid-19 va afectar únicament a una persona i el seu origen va ser fora de l’àmbit laboral.

La consellera recorda la preocupació que suposa el control d’una campanya que concentra més de 13.000 treballadors i que cobreix tot l’àmbit de la Comunitat Valenciana.

D’altra banda, Mireia Mollà ha diferenciat entre el que es consideren temporers “consolidats, amb solució d’habitatge propi” i aquells de caràcter més esporàdic.

CatalanSpanish