Aguar: “Catalá ja reconeix que vol governar amb Vox mentre Giner calla de forma còmplice”

El candidat a l'alcaldia de Contigo Somos Democracia manté que el seu vot no permetrà un alcalde de Compromís o Vox.

El candidat a l’alcaldia de València de Contigo, José Enrique Aguar, ha assegurat que la candidata del PP a l’alcaldia, María José Catalá, “s’ha posat enfront del mirall, ha vist a Vox i no li sembla res malament”, en relació a una entrevista en el diari El Confidencial d’avui en la qual reconeix que pactaria amb Vox per a ser alcaldessa, i no nega que els permetés entrar en el govern.

José Enrique Aguar ha assegurat que “Catalá no té empatx a reconèixer que vol governar amb Vox, i sent dolent encara és pitjor que Fernando Giner calli de forma còmplice i sonrojante”. El líder de Ciudadanos tampoc ha descartat governar amb Vox de forma contundent.

Per a Aguar la campanya del PP “es basa en còpia i pega de propostes d’altres partits”, mentre que Ciudadanos “té un esperit d’oposició eterna, s’asseguin tan còmodes com oposició que les seves propostes no aporten valor per a governar la ciutat”, i ha reclamat un gran debat sobre el model de ciutat a una dècada vista.

Contigo continua amb la seva campanya barri a barri de València, explicant el seu projecte, desvinculat postures intolerants i buscant els punts en comú i donar solucions a les necessitats dels valencians.

El cap de llista de la formació nacional manté que el pròxim govern de la ciutat “ha d’allunyar-se dels extremismes, els mateixos que en els últims quatre anys ens han portat a imposicions caciquils, a amiguismes i una falta de projecte de ciutat que ja paguem car perdent el tren de moltes inversions”.

Aguar ha recordat que en quatre anys no s’ha estat capaç d’invertir els 62 milions de fons europeus destinats a la regeneració del Cabanyal, i no hi ha hagut consensos en el model de ciutat en temes importants com els PAI del Grau o de Benimaclet, vitals per a convertir els barris marítims al balcó al mar de la ciutat o per a protegir l’horta a més de per al creixement sostenible de la ciutat.

CatalanSpanish