Aguar: “els grans partits han tractat de fer invisible a Contigo en els mitjans però no ho han aconseguit”

El candidat a l'alcaldia de Contigo Somos Democracia fa responsable del descens de participació del diumenge als grans partits.

El candidat a l’alcaldia de València de Contigo, José Enrique Aguar, ha assegurat que en la campanya electoral que avui acaba “han tractat de fer invisible a un partit nacional com el nostre, tant PSOE com PP, Compromís i CS, vetant-nos en certs grans mitjans i impedint la nostra participació en la televisió autonòmica i en altres controlades per empresaris afins, símptoma que tenen por que una opció de centre moderat arribi a les institucions”.

Per a Aguar aquesta actitud “demostra por al fet que es trenquin els dos grans blocs a esquerra i dreta i que entre aire nou de debò a l’ajuntament de València obrint les finestres i no l’aire reciclat amb olor a naftalina caduca que uns altres venen”, i ha afegit que aquest diumenge “els veïns hauran de triar entre sectarisme d’esquerres o de dretes, o una opció coherent de centre que aplicació el sentit comú durant quatre anys”.

Des de Contigo s’ha fet una campanya a peu de carrer, districte a districte i barri a barri de València, donant suport a les festes i tradicions dels valencians, respectant les creences i opinions i recollint les bones propostes i necessitats dels veïns. Per a això “ha estat essencial el treball de la candidatura, composta per homes i dones de la ciutat, persones d’una desena de barris que saben què volen els seus veïns, perquè la nostra és la més plural mostra de la societat civil valenciana”, com ha apuntat Aguar.

Augmentar places en escoles infantils de 0 a 3 anys, l’exempció de taxes a rendes més baixes, el suport a famílies en risc d’exclusió social són demandes socials que Contigo ha recollit en el seu programa, així com els projectes necessaris per a rehabilitar i rellançar els barris marítims, des del Cabanyal i Canyamelar, passant pel Grau, La Punta o les pedanies del Sud, o el compromís perquè Benimámet sigui entitat local menor.

“No és qüestió de vella ni nova política, simplement de bona política i Ribó, Gómez, Catalá o Giner mai ho entendran perquè no trepitgen el carrer més que 15 dies de campanya cada quatre anys”, ha postil·lat Aguar.

CatalanSpanish