José Enrique Aguar: “els resultats electorals fan més necessària una opció de centre per a València”

Contigo Somos Democracia reuneix a tota la seva candidatura a la ciutat per a la foto electoral a les Torres de Serrano i la Plaça de la Verge.

El candidat a l’alcaldia de Contigo Somos Democracia, José Enrique Aguar, ha valorat el resultat de les eleccions autonòmiques a la ciutat de València i ha assegurat que “es necessitarà al maig una força de centre que posi límit als extremismes, als quals ja coneixem en el govern i als quals arriben nous”.

Aprofitant la jornada electoral i la festiva d’ahir a la ciutat, José Enrique Aguar va reunir els homes i dones de la seva candidatura a València per a la foto oficial, en un lloc simbòlic com les Torres de Serrano, com una metàfora de l’entrada a la ciutat d’un partit que vol ser la clau del pròxim govern “per a posar seny, per a allunyar de sectarismes, per a treballar barri a barri en les necessitats dels veïns i per a mostrar tot el que ens uneix als valencians per al futur”, com ha assegurat.

En la llista que acompanya a José Enrique Aguar hi ha veïns i veïnes de barris com el Cabanyal, la Punta, Canyamelar, Natzaret, Grau, Creu del Grau, Olivereta, Russafa, Benicalap, Ciutat Fallera, la Roqueta, Proveïments, Benimaclet i Campanar. I és que la revitalització dels barris de la ciutat i dotar-los de les infraestructures necessàries és bàsica en el programa de Contigo.

Però no només els barris estan representats en aquesta llista, també la cultura festiva de la ciutat: Falles, Setmana Santa, Sant Vicent i representants de cases regionals.

Els candidats són des de gerents de pimes, a professionals independents, uns altres que procedeixen del sector privat i també del públic, una llista “on hi ha perfils per a assumir qualsevol regidoria de l’Ajuntament de València, persones preparades com a metges, advocats, o artistes fallers, que viuen València i a València i que volen sumar per a aconseguir una ciutat millor”. Es tracta, a més, d’una llista on gairebé tots els seus integrants formen part d’una candidatura per primera vegada.

Conitgo Somos Democracia aspira a aconseguir representació a l’Ajuntament de València en laseva primera participació en unes municipals.

Publicitat