20.3 C
Valencia

Aguar: “València necessita més places d’educació infantil de 0 a 3 anys”

El candidat a l'alcaldia de Contigo Somos Democracia assegura que lluitarà perquè les famílies tenen llibertat d'elecció de centre.

- Publicitat -AVL

El candidat a l’alcaldia de València per Contigo, José Enrique Aguar, ha assegurat que en matèria d’educació la seva principal aposta en la pròxima legislatura serà “augmentar les places de les escoles infantils de 0 a 3 anys, tant en les municipals com en els concerts amb privades”, i ha afegit que hi haurà “gratuïtat de places per a les rendes més baixes per unitat familiar”.

A més, Aguar ha assegurat que es fomentarà “la lliure elecció de centre” i que s’habilitaran ajudes per a les famílies amb menys recursos per a les activitats extraescolars. Dins d’aquestes activitats s’incorporarà de manera habitual campanyes comunitàries per a lluitar contra l’assetjament escolar i el ciberbullying. A més es dotarà pressupostàriament la millora d’instal·lacions esportives en els centres escolars “per a promoure l’esport de base des dels col·legis i instituts, augmentant els recursos econòmics i fomentant l’associacionisme i les activitats en cada barri”.

En matèria de cultura, a més de l’agent cultural de barri, Contigo proposa programar activitats lúdiques, teatrals i musicals en cada barri amb una programació estable.

Serveis Socials

José Enrique Aguar ha incidit que és necessari incrementar “les dotacions per a mantenir i potenciar els serveis socials destinats a la infància i a les dones víctimes de violència de gènere”, a més d’implementar “un programa de suport a les famílies en risc de vulnerabilitat i exclusió social, amb deduccions fiscals i ajudes econòmiques per a habitatge, beques, i transport públic”.

Contigo promourà polítiques d’envelliment actiu que fomentin la participació de les persones majors, garantint la igualtat d’homes i dones.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,722FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Fundació de l’Hospital Provincial de Castelló renova la seua imatge corporativa

La comissió permanent aprova les línies que perfilaran la nova política comunicativa de la institució per a reforçar el seu perfil com a centre de referència científic i biomèdic i millorar la divulgació social

Borriana viurà la vigília de la Mare de Déu de la Mercè d’una manera diferent

La visita a la casa dels Gegants i Cabuts i el concert del Cor Carnevale protagonitzen la festivitat

La Universitat Jaume I celebra l’acte d’obertura del curs acadèmic 2020-2021

El catedràtic de Filologia Catalana, Vicent Manuel Salvador, serà l'encarregat de pronunciar la lliçó inaugural

Alfafar aprovarà per ple el Pla d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima

L'aprovació del Pla d'Acció per al Clima i l'Energia Sostenible (PAUS) respon al compromís adquirit en adherir-se el consistori al Pacte d'Alcaldes.

Paterna aconsegueix un acord històric de fusió entre cinc clubs de futbol locals

La fusió es materialitzarà al llarg d'esta temporada per a ser efectiva en la de 2021-2022
- Advertisement -

: Valencià