Aguar: “el vot de Contigo no servirà per a elegir un alcalde de Compromís o Vox”

Contigo Somos Democracia va iniciar la campanya electoral anit en la Plaça de Santa Úrsula.

“El nostre vot a l’Ajuntament de València en cap cas permetrà que hi hagi un alcalde de Compromís o Vox”. Així de ferm es va mostrar anit José Enrique Aguar, candidat de Contigo a l’alcaldia de València en l’arrencada oficial de la campanya.

La Plaça de Santa Úrsula, al costat de les Torres de Quart, va ser l’escenari triat per Contigo Somos Democracia per a reunir a més de 200 afiliats, simpatitzants i a la candidatura al complet per la ciutat de València, arrencant la campanya electoral que ha de portar a l’única opció valencianista, respectuosa amb l’Estatut i de centre al consistori.

Rovira  

“Venim per a posar seny, per a allunyar la política de sectarismes, per a treballar barri a barri en les necessitats dels veïns i per a mostrar tot el que ens uneix als valencians per al futur”, així es va expressar Aguar en l’inici de la campanya, en la qual Amb tu té opcions de ser la clau del futur Ajuntament de València, una clau que, va quedar ben clar, no permetrà que hi hagi un alcalde de Compromís o Vox, ja que Contigo rebutja qualsevol extremisme en política.

José Enrique Aguar va demanar el vot útil amb tu, per a portar una força de centre, moderada i coneixedora de les necessitats de València fins al consistori “malgrat el boicot dels grans mitjans de comunicació, ben alliçonats per certs partits que estan en el poder perquè temen que la bona política arribi a l’Ajuntament de València i ja no puguin governar amb aquest sectarisme tan propi dels últims quatre anys”.

En la llista de Contigo a l’Ajuntament de València hi ha veïns i veïnes de barris com el Cabanyal, la Punta, Canyamelar, Natzaret, Grau, Creu del Grau, Olivereta, Russafa, Benicalap, Ciutat Fallera, la Roqueta, Proveïments, Benimaclet i Campanar. Però no només els barris estan representats en aquesta llista, també la cultura festiva de la ciutat: Falles, Setmana Santa, Sant Vicent i representants de cases regionals.

PublicitatJuega Limpio Orihuela