martes, 16 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Àgueda Micó: “À punt vol dir que estem de nou en marxa”

Àgueda Micó, la coordinadora del Bloc Nacionalista Valencià, va qualificar molt positivament l’elecció del nom “À.” per a definir la nova RTVV. Davant la coincidència del nom escollit per la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació i la imatge corporativa que va presentar en la seua campanya a coordinadora general del Bloc ha dit que és una “dolça coincidència”.

Més enllà de les bromes que es puguen fer, la líder olleriana ha assenyalat que l’elecció és molt bona, ja que “A. és molt valencià, molt nostre” en referència a l’accent obert. Ha valorat també tindre un nom per a la Radiotelevisió valenciana com un punt de partida: “A. vol dir que estem de nou en marxa, que estem a punt per a començar un nou projecte”.

Àgueda Micó i Micó (L’Olleria, 1978) és una política valenciana, coordinadora general del Bloc Nacionalista Valencià. Al VII Congrés del Bloc, va presentar-se com a candidata a Coordinadora General amb el suport d’Enric Morera, sent elegida finalment, en una coordinadora on va integrar al possible candidat alternatiu Rafel Carbonell, i que va rebre el 87% dels vots.

 

 

Últimas noticias

Contenido relacionado