15 C
Valencia

Sense aigua potable per als empleats públics

En la Subdelegació del Govern de València, Estrangeria i oficines de tramitació del DNI no disposen d'aigua potable per a l'accés de treballadors i usuaris.

- Publicitat -AVL

El sindicat CSIF ha presentat un escrit davant Delegació del Govern per a instar-li a oferir “aigua potable, en quantitat suficient i fàcilment accessible” a tots els empleats públics del seu àmbit. La central sindical explica que a la província de València al voltant de 600 treballadors desenvolupen la seua labor en centres que incompleixen el punt del Reial decret 486/1997, de 14 d’abril, que obliga a garantir que els llocs de treball disposaran d’aigua potable en les condicions citades.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) assenyala que en Subdelegació del Govern a la província de València, en Estrangeria o en les oficines de tramitació del DNI no disposen d’aigua potable per a l’accés de treballadors i usuaris. En Sanitat Exterior fins i tot els empleats aporten una quantitat del seu propi salari per a la instal·lació d’una font que filtre l’aigua des del lavabo.

CSIF, davant esta situació, ha remés un escrit en el qual explica que “en centres de treball d’àmbit de la Subdelegació de València i Delegació del Govern de la Comunitat Valenciana, els empleats públics no disposen d’aigua potable a bastament i fàcilment accessible, tal com indica l’Annex V del Reial decret 486/1997, de 14 d’abril, pel qual s’estableixen les disposicions mínimes de seguretat”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,784FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Universitat Jaume I ha celebrat el solemne acte d’obertura del curs acadèmic 2020-2021

La rectora reivindica el valor de la ciència i aposta per la solidaritat en la inauguració del nou curs acadèmic

Cultura atorga el premi a la millor exposició a ‘Territorio y refugio’ de la galeria Luis Adelantado

El director del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, José Luis Pérez Pont ha entregat el premi

Conselleria informa dels acords en la Sectorial del Ministeri d’Educació i de Sanitat

Ahir es va reunir la sectorial i es van prendre nous acords que afecten el sistema educatiu. STEPV ha traslladat una sèrie d'incidències i propostes per a implementar urgentment

Aldaia i les muralles de València

Del 16 de setembre de 2020 al 10 de gener de 2021 al MUPA

Muro de Alcoy registra un altre brot de covid-19 per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 28 persones malaltes (siguen asimptomàtiques o no) i 2 han mort a causa de la malaltia.
- Advertisement -

: Valencià