14:12 - miércoles, 6 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Aïllen a una dona a la seua casa de Múrcia davant la sospita de coronavirus

L'Hospital de Múrcia ha decidit, per prevenció, l'aïllament en domicili d'una dona que recentment va viatjar al nord d'Itàlia, davant la sospita que poguera presentar coronavirus.

L’Hospital de Múrcia ha decidit, per prevenció, l’aïllament en domicili d’una dona que recentment va viatjar al nord d’Itàlia, davant la sospita que poguera presentar coronavirus.

La dona roman aïllada a Múrcia en vigilància com un possible cas de coronavirus. Pel que sembla, es va començar a trobar malament ahir i va acudir a urgències de l’Hospital Verge de l’Arrixaca.

La pacient romandrà en prevenció fins que es coneguen els resultats de les proves que confirmen o descarten el coronavirus. La dona va viatjar fa uns dies al nord d’Itàlia, país en el qual s’ha conegut un focus de la malaltia.

Segons han confirmat fonts de la Conselleria de Sanitat, la dona, que va acudir al referit centre hospitalari, es troba a la seua casa fins a tindre el resultat de les proves realitzades, que confirmen o no que poguera tindre coronavirus.

Últimas noticias

Contenido relacionado