jueves, 28 marzo 2024

Ainhoa Martínez Campiona Autonòmica en llançament de pes.

Les atletes de Gandia Ainhoa Martínez i MªÁngeles Gregori pugen al podi en el Campionat Autonòmic Absolut en la prova de Llançament de pes. Dissabte passat en Jornada de Vesprada es disputava en el Velòdrom Lluís Puig el Campionat Autonòmic Absolut de Pista Coberta. Les atletes Gandienses que entrenen a les ordres de Juanvi Escolano en l’Escola de Llançadors del CC El Garbí van aconseguir estar en el podi un any mes.

Ainhoa Martínez que milita en les files de l’equip de Divisió d’Honor Manresa va aconseguir la medalla d’or amb un millor llançament de 13,60 m que suposa la 3a millor marca de sempre de l’atleta realitzada en Pista Coberta. El pròxim objectiu per a aquesta atleta és el Campionat d’Espanya Absolut que se celebrarà la setmana vinent a València i on lluitarà per estar el més amunt possible d’entre els llocs de la final.

MªÁngeles Gregori, que milita en el CA Silla, va aconseguir la Medalla de Bronze amb un millor llançament de 10,91 m. Els seus pròxims objectius ja estan centrats en la temporada d’aire lliure.