La crevillentina Aitana Mas anuncia la seua candidatura per encapçalar la llista de Compromís a la província d’Alacant

Després de l'anunci de l'actual diputada autonòmica, Mireia Mollà, de presentar candidatura per optar a l'alcaldia d'Elx, Aitana Mas ha volgut donar les gràcies i l'enhorabona a Mollà per aquests dotze anys d'incansable i constant treball per posar al mapa polític les necessitats de la província d'Alacant.

“Vull ser la veu del sud, la veu que continue reclamant les necessitats de les comarques de la província d’Alacant i que visualitze la importància real de vertebrar el nostre territori”. Aitana Mas ha anunciat aquest matí en roda de premsa la seua candidatura per liderar la llista de Compromís per la circumscripció d’Alacant, candidatura que es disputa en el procés de primàries que la coalició Compromís inicia aquest dissabte amb la ratificació del reglament de primàries.

Aitana Mas es presenta per liderar el projecte polític de Compromís a Alacant amb “ganes, il·lusió i valentia”, però també, “amb la responsabilitat d’una persona que ha passat per la gestió municipal, per la gestió de la Generalitat Valenciana i amb l’honestedat i integritat d’algú que vol seguir lluitant per millorar la vida dels valencians i valencianes i donar un nou impuls a la política alacantina en les Corts Valencianes “.

Rovira  

“Recorde una roda de premsa similar fa 8 anys, com a candidata per Compromís a les eleccions generals, una campanya dura que amb res més de 21 anys, em vaig enfrontar al PP més corrupte de la història de la política valenciana. A més, vaig tenir l’oportunitat de participar de la política municipal a l’Ajuntament de Crevillent de 2011 a 2015, adquirir coneixements i enfrontar-me a un alcalde popular avui imputat”, ha explicat la candidata i ha relatat que “el punt d’inflexió va arribar amb la crida del conseller Manuel Alcaraz qui em va proposar formar part del Govern del Botànic, una experiència que m’ha proporcionat a més de formar part d’una àrea innovadora com és la Transparència i la lluita contra la corrupció, treballar de manera transversal amb la resta de conselleries. I la gestió en Transparència no és només una peça fonamental per a la lluita contra la corrupció, suposa un pilar fonamental per desenvolupar polítiques d’innovació que ens han fet passar de ser una comunitat autònoma assenyalada per la corrupció a ser exemple a exportar per altres territoris i això és signe que hem estat fent les coses bé”.

Mas també ha ressaltat el que suposa formar part d’un govern de mestissatge, la capacitat de dialogar, consensuar, pensar conjuntament i gestionar la pluralitat política, la transversalitat.

Després de l’anunci de l’actual diputada autonòmica, Mireia Mollà, de presentar candidatura per optar a l’alcaldia d’Elx, Aitana Mas ha volgut donar les gràcies i l’enhorabona a Mollà per aquests dotze anys d’incansable i constant treball per posar al mapa polític les necessitats de la província d’Alacant.

PublicitatJuega Limpio Orihuela