20.5 C
Valencia

L’Arquebisbat comunica l’ajornament de la celebració de la festa de la Verge dels Desemparats

El bisbe auxiliar Arturo Ros ha informat el Regidor de Festes de l'Ajuntament de València, Carlos Galiana.

- Publicitat -AVL

L’Arquebisbat de València ha decidit l’ajornament de la celebració de la festa de la Verge dels Desemparats seguint les mesures excepcionals per la permanència de la situació d’alarma que impedeix la concentració de persones.

El bisbe auxiliar Arturo Ros ha informat d’aquesta decisió a l’Ajuntament de València, a través del Regidor de Festes, Carlos Galiana, per la qual se suprimeixen totes les celebracions i actes públics que suposen la congregació multitudinària de fidels: la Salve solemníssima, Missa de Descoberta, Missa d´Infants, trasllat, Missa pontifical en la Catedral, processó, besamans, i en definitiva, tots els actes que pogueren implicar l’aglomeració de fidels.

El bisbe Ros ha assegurat que “l’Arxidiòcesi de València està col·laborant en totes les seues accions d’atenció social i caritativa als més desfavorits, amb els capellans als hospitals, l’acció en les residències de majors, en els centres de menors en situació de vulnerabilitat, els centres d’acolliment per a persones sense recursos a través de Càritas i a la Ciutat de l’Esperança, i volem que la nostra col·laboració s’estenga també a vetlar per tots, evitant l’expansió de la pandèmia en la previsible concentració de fidels que comportaria la celebració de la festivitat de la Verge dels Desemparats.

Per això, se suprimeixen les celebracions com s’hagueren previst, transformant la seua celebració en la Real Basílica de la Verge dels Desemparats en les mateixes dates previstes però sense actes públics, a porta tancada, sense presència de fidels”. Així, el bisbe Arturo Ros ha assenyalat que “només i quan fóra possible, respectant sempre les indicacions com fins ara, seria la nostra voluntat que la imatge pelegrina de la nostra Patrona fóra portada en la seua Mare-mòbil, amb la col·laboració dels Seguidors de la Verge, per al trasllat per diferents barris de la ciutat de València, acudint concretament als hospitals i zones on més s’han patit les conseqüències de la pandèmia. No obstant això, és un desig expressat, i que dependrà de l’autorització de les autoritats governatives”.

Així mateix, el bisbe auxiliar ha recordat que en l’última reunió virtual del cardenal arquebisbe de València, Antonio Cañizares i l’alcalde de València Joan Ribó, van acordar continuar el seguiment de l’evolució de l’estat d’alarma per a assenyalar possibles dates futures per a la celebració de la solemne processó general pel seu recorregut habitual i la tradicional “dansà”, sempre que noves circumstàncies així ho permeteren.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,620FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Alginet per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 50 persones contagiades.

Sanitat detecta un nou brot a Tavernes de la Valldigna per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 87 persones contagiades i 13 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de 12 casos a l’Alcúdia per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 56 persones contagiades i cap ha mort a consequència de la covid-19.

Ontinyent suma hui un brot més de coronavirus amb 5 contagiats

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 216 persones contagiades i 7 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de coronavirus a una empresa de Castelló de la Plana

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 1264 persones contagiades i 52 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià