24.3 C
Valencia

Diputació invertirà en 2019 prop de 3 milions en ajudes a l’esport

- Publicitat -AVL

Este matí, el diputat d’esports Luís Martínez, ha donat una roda de premsa per tal de presentar el programa d’ajudes esportives de l’any 2019. El pressupost inicial, ronda la xifra dels 2,9 milions d’euros i, com ha apuntat Martínez, encara falten algunes activitats per incloure.

El diputat, ha volgut destacar la clara aposta per part de la Diputació de Castelló per convertir la província en referent per a l’esport i en destí turístic esportiu. “Estem treballant per posar en el mapa nacional i internacional la província de Castelló a nivell esportiu sent escenari de grans esdeveniments ja que la orografia i la climatologia acompanyen” ha afirmat.

Ha subratllat també el creixement en les ajudes esportives respecte als anys anteriors, ja que en 2015 el pressupost va ser d’1,9 milions i el de 2019 augmenta en 1 milió aquesta xifra (2,9 milions). A més, alguns dels grans esdeveniments com “La Vuelta” ciclista que ja ha estat anunciada, encara no s’han pressupostat i s’inclouran en pròximes modificacions.

En total, seran prop de 400 els esdeveniments esportius que acollirà la nostra província al llarg d’este any, dels quals 126 estan considerats grans esdeveniments. Entre estos grans esdeveniments esportius als quals es destinarà inicialment la quantitat d’1,1 milions d’euros, Luís Martínez ha volgut destacar la Penyagolosa Trails, la Mediterranean Epic i La Vuelta a España.

Martínez ha explicat que hi ha 10 línies de subvencions que s’han promulgat a través del butlletí oficial de la província i que ja estan en període de sol·licitud (fins al 15 de febrer). Aquestes subvencions es centren en els clubs d’esport adaptat, ajudes per a Ajuntaments de pobles amb menys de 3000 habitants, beques per a joves esportistes, circuits d’esport popular (dels quals ja hi ha una vintena), clubs d’elit d’àmbit nacional i internacional, el programa “Castelló mar i muntanya” en el que han participat 69 instituts, equipacions per a l’esport base, grans esdeveniments esportius (126 en total) i esportistes individuals i d’esports autòcton (47 en total).

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,700FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Troben a Petrer el cadàver d’un home desaparegut a Ontinyent

Han trobat el cos sense vida del desaparegut en una séquia amb aigua en la partida de Santa Bàrbara de Petrer.

Pedro Sánchez descarta un nou confinament per a tota Espanya

Tot i que hi ha matisat que "no es pot tancar cap porta."

Gent Gran organitza tallers virtuals d’envelliment actiu en Castelló

La Regidoria estudia recuperar la presencialitat dels cursos de cara a 2021 si la situació epidemiològica ho permet.

La Diputació de Castelló activarà el 15 d’octubre una nova edició del programa Castelló Sènior

El termini d'inscripcions per al programa estarà obert entre el 15 i el 30 d'octubre de 2020, amb un total de 10.000 places disponibles que s'estructuren en 3 programes vacacionals.

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.
- Advertisement -

: Valencià