21.4 C
Valencia

Cultura convoca ajudes per a la difusió de la lectura que promocionen el sector del llibre valencià

Destina 650.000 euros per a l'organització d'activitats de promoció del llibre i participació en fires no internacionals.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha convocat ajudes econòmiques destinades a la difusió del llibre i la lectura com a mitjà d’afavorir les iniciatives que suposen la difusió i promoció del sector del llibre valencià.

Amb estes ajudes se subvenciona l’organització i realització d’activitats de difusió i promoció del llibre valencià dutes a terme per les associacions o fundacions de llibreres i llibrers, llibreres i llibrers d’ocasió, il·lustradores i il·lustradors, tipògrafes i tipògrafs, editores i editors valencians i escriptores i escriptors.

- Publicitat -

A més, s’hi inclou la realització d’activitats de foment de la lectura organitzades per associacions o fundacions del sector del llibre i la lectura.

També se subvencionen les despeses de funcionament generades per l’activitat de les associacions o fundacions, la participació en les fires no internacionals del llibre o del llibre d’ocasió de l’Estat espanyol, l’organització, gestió i la participació en les fires del llibre i fires del llibre d’ocasió, locals o generals, amb arrelament o repercussió i interés cultural en el territori valencià.

- Publicitat -

Queden exclosos expressament de les subvencions regulades en esta convocatòria les despeses protocol·làries i de representació, així com les depeses de transport de tipus privat.

Les sol·licituds d’ajudes han d’anar acompanyades per una memòria de les activitats exercides en relació amb la finalitat de la subvenció sol·licitada, amb indicació de les activitats fetes i dels resultats obtinguts. Així com per una memòria econòmica que incloga una relació classificada de les despeses de l’activitat, amb identificació del creditor i del document de despesa o factura, el seu import, data d’emissió i data de pagament.

- Publicitat -

El termini de presentació de les sol·licituds serà de 15 dies naturals a comptar de l’endemà de la publicació d’esta resolució en el ‘Diari Oficial de la Generalitat Valenciana’.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Borriana_Calistenia 9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

13,024FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

L’atur augmenta després de l’estiu a Alacant

L'atur puja en 16.900 persones a Alacant.

Xixona celebra la Fira del Torró de manera virtual per les restriccions sanitàries

La situació sanitària impedeix que la Fira es realitze de manera presencial, per la qual cosa les persones interessades podran adquirir els torrons i dolços nadalencs a través d'una pàgina web que estarà habilitada pròximament.

L’hospital de la Ribera a punt de col·lapsar amb pacients en corredors d’Urgències

El sindicat CSIF alerta de la "caòtica situació" i assenyala que fins a 30 pacients esperen "pendents d'un llit per a ser ingressats".

Detinguts un pare i el seu fill a Gandia per agredir-se mútuament

El progenitor va realitzar un tall en l'avantbraç al seu descendent amb una navalla.

Educació suma noves actuacions del pla Edificant en 20 centres

Edificant inclou el nou institut de Moncofa i la construcció de l'IES Álvaro Falomir (Almassora), el CEE Baix Maestrat (Vinaròs) i els CEIP Hispanidad (Santa Pola), Eugenio Martí (Benicull) i Mare de Déu del Patrocini (Foios).
- Advertisement -

: Valencià