7:28 am - Friday, 10 July 2020

Ajudes que pots demanar per a canviar les portes i finestres de casa

- Publicidad -Reciplasa

La Generalitat ha convocat les ajudes de l'IVACE per a l'impuls de mesures d'estalvi de la rehabilitació tèrmica de finestres i portes-finestra.

Coronavirus
Ars Volants
València
Borriana
- Publicidad -Benicassim

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.
AVL

La Generalitat ha convocat les ajudes de l’IVACE per a l’impuls de mesures d’estalvi i eficiència energètica, dirigides a la rehabilitació tèrmica de finestres i portes-finestra (envidrament, marc i premarc) en habitatges habituals de la Comunitat Valenciana, amb càrrec al pressupost de l’IVACE de l’exercici 2020.

Esta iniciativa es concreta en un Pla de Reforma Interior d’Habitatges, Pla Renhata, que contempla subvencions a les persones propietàries, usufructuàries o inquilines dels habitatges, per a actuacions sobre els elements privatius de les mateixes i dirigides a l’adequada conservació de l’immoble, la millora de la seua qualitat, sostenibilitat, accessibilitat i habitabilitat.

La condició per a demanar les ajudes per a la renovació de finestres i portes-finestra en l’habitatge d’ocupació habitual és que els habitatges hauran d’estar a la Comunitat Valenciana i serà objecte de subvenció la instal·lació (muntatge i desmuntatge), l’envidrament, el marc i premarc; no obstant això, no seran subvencionables les persianes i altres elements de protecció solar, les obres de paleta alienes a fi d’estes ajudes, ni les taxes o llicències necessàries per a dur a terme la instal·lació.

Quantia de les subvencions

Les ajudes per a la rehabilitació de finestres i portes-finestra en l’habitatge d’ocupació habitual es finançaran amb càrrec als pressupostos de la Generalitat per a l’exercici 2020. La quantitat màxima destinada a esta convocatòria és d’1.200.000 euros, condicionada a l’existència de crèdit adequat i suficient en els pressupostos de l’exercici econòmic 2020.

La quantia de l’ajuda individual, aportada per l’IVACE, serà com a màxim de 75 €/m² per a renovacions completes de les finestres o portes-finestra (envidrament, marc i premarc). L’aportació del comerç o empresa instal·ladora adherida al Pla *Renove de Finestres 2020, consistirà en un descompte en la factura de 15 €/m² en el moment de la instal·lació.

L’aportació de l’IVACE s’abonarà mitjançant transferència bancària al compte indicat en la sol·licitud, una vegada finalitzada la tramitació i sempre que haja recaigut resolució de concessió; l’aportació del comerç o empresa instal·ladora es realitzarà mitjançant descompte sobre la base imposable de la factura, és a dir, abans d’impostos.

La quantia de l’ajuda aportada per l’IVACE, no podrà superar en cap cas el 30% del cost subvencionable. La quantia d’ajuda màxima serà de 3.000 € per habitatge en el qual se substituïsquen les finestres i portes-finestra.

Persones beneficiàries de les ajudes

Podrà acollir-se a estes ajudes qualsevol persona física propietària, arrendatària o usufructuària d’un habitatge d’ocupació habitual situada en la Comunitat Valenciana.

No podran obtenir la condició de beneficiàries les persones sol·licitants en les quals concórrega alguna de les circumstàncies previstes en l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

Procediment de presentació de sol·licituds

Les persones interessades a sol·licitar les ajudes per a la substitució de les finestres i/o portes finestres es posarà en contacte amb un comerç o empresa instal·ladora adherida al Pla *Renove de Finestres 2020.

El llistat de comerços i empreses instal·ladores adherides es podrà consultar en la pàgina web de l’IVACE http://planrenove.ivace.es o a través de l’oficina de campanya identificada en esta pàgina web.

El comerç o empresa instal·ladora tramitarà la presentació de la sol·licitud del particular a través de la plataforma de gestió del Pla *Renove de Finestres 2020 en la web: http://planrenove.ivace.es.

Esta publicació està disponible en : Valencià

També te pot interessar

Últimes notícies

Uns 2.600 metges residents de la Comunitat Valenciana ‘amenacen’ amb una vaga indefinida

Sol·liciten a la Consellera de Sanitat una reunió immediata per debatre unes millores respecte a unes condicions que consideren "denigrants" tant pel que fa a la quantitat d'hores i guàrdies, com a la remuneració o a la falta de supervisió en un període que es considera també formatiu.

Tanquen acord per a fabricar la vacuna contra el COVID-19 a Madrid

S'espera que l'estudi de Fase III de Moderna, d'aproximadament 30.000 participants, comence al juliol de 2020 i que la vacuna estiga llesta, segons previsions, per a primers de 2021.

El carrer Carcaixent conectarà amb la ronda Est per 341.000 euros

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Castelló ha aprovat hui l'adjudicació de les obres del projecte d'urbanització del tram final del carrer Carcaixent, que executarà l'empresa Omega Enginya i Obres, S.L., amb un termini d'execució de cinc mesos

Diputació i Conselleria de Cultura paguen ‘a mitges’ la recuperació del santuari de Penyagolosa

Martí ha indicat que la Diputació, en col·laboració amb el Bisbat, "activa la redacció de projecte amb la intenció que puga estar finalitzat abans que finalitze l'any i que la institució provincial i la Conselleria incloguen partides en els seus pressupostos de 2021"

Teulada-Moraira organitza tres rutes eco turístiques nocturnes per a estiu

Les rutes són de baixa dificultat i obertes a persones de tots els perfils.

Alló més llegit

Esta publicació està disponible en : Valencià