23.1 C
Valencia

Consulta ací les ajudes als treballadors que s’han acollit a reducció horària

La quantia de les ajudes oscil·la entre els 300 i els 600 euros.

- Publicitat -AVL

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) ha publicat la modificació del decret per a concedir ajudes directes a les persones treballadores que s’han acollit a la reducció de jornada (en un 50 % o més) per a atendre familiars com a conseqüència directa de la COVID-19 amb l’objectiu de compensar la seua disminució d’ingressos.

La Conselleria d’Economia Sostenible, a través de Labora, ha proposat esta modificació després de tindre coneixement de la quantia de persones potencials beneficiàries de la subvenció, així com en haver constatat l’existència de crèdit necessari i suficient per a suprimir determinats requisits que minvaven, sensiblement, el total de persones possibles destinatàries finals.

Així, entre els requisits per a poder sol·licitar l’ajuda, el Consell ha flexibilitzat el criteri de permanència en la situació de reducció horària exigint, únicament, mantindre-la durant un mes i ha suprimit l’obligació de no superar els 22.000 euros de base imposable en l’Impost de la Renda de les Persones Físiques corresponent a 2018.

D’esta manera, els requisits per a optar a l’ajuda són els següents:

a) Figurar d’alta en el Règim General de la Seguretat Social.
b) Haver-se acollit a la reducció de jornada durant el període de l’estat d’alarma en un percentatge igual o superior al 50 %, i mantindre esta reducció durant almenys un mes.
c) Tindre el domicili fiscal en la Comunitat Valenciana.

La quantia de les ajudes serà de 600 euros si la reducció de jornada és d’entre el 81 % i el 100 %; de 450 euros si la reducció és d’entre el 61 % i el 80 %, i de 300 euros si la reducció és d’entre el 50 % i el 60 % de la jornada. En total, Labora destina a ajudes 3 milions d’euros.

El termini per a sol·licitar les ajudes es va iniciar el 14 de maig i finalitzarà el 8 de juny. Les sol·licituds es podran presentar a través de qualsevol registre oficial, i de manera telemàtica en la pàgina web de Labora (consultar ací) amb certificat electrònic.

Labora ha habilitat el correu electrònic concilia_labora@gva.es per a resoldre els dubtes que puguen sorgir sobre esta ajuda. Així mateix, en el seu canal de YouTube es pot consultar un vídeo amb la informació més rellevant (consultar ací).

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,716FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Fundació de l’Hospital Provincial de Castelló renova la seua imatge corporativa

La comissió permanent aprova les línies que perfilaran la nova política comunicativa de la institució per a reforçar el seu perfil com a centre de referència científic i biomèdic i millorar la divulgació social

Borriana viurà la vigília de la Mare de Déu de la Mercè d’una manera diferent

La visita a la casa dels Gegants i Cabuts i el concert del Cor Carnevale protagonitzen la festivitat

La Universitat Jaume I celebra l’acte d’obertura del curs acadèmic 2020-2021

El catedràtic de Filologia Catalana, Vicent Manuel Salvador, serà l'encarregat de pronunciar la lliçó inaugural

Alfafar aprovarà per ple el Pla d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima

L'aprovació del Pla d'Acció per al Clima i l'Energia Sostenible (PAUS) respon al compromís adquirit en adherir-se el consistori al Pacte d'Alcaldes.

Paterna aconsegueix un acord històric de fusió entre cinc clubs de futbol locals

La fusió es materialitzarà al llarg d'esta temporada per a ser efectiva en la de 2021-2022
- Advertisement -

: Valencià