11:24 pm - Tuesday, 26 May 2020

Consulta ací les ajudes als treballadors que s’han acollit a reducció horària

- Publicidad -Reciplasa Vila-real

La quantia de les ajudes oscil·la entre els 300 i els 600 euros.

- Publicitat -AVL
- Publicidad -Coronavirus
- Publicidad -Escalante GVAMobilitat
- Publicidad -CastelloTributs CaixaOntinyent
- Publicidad -CoronavirusOnda mascarillas
- Publicidad -
Borriana

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) ha publicat la modificació del decret per a concedir ajudes directes a les persones treballadores que s’han acollit a la reducció de jornada (en un 50 % o més) per a atendre familiars com a conseqüència directa de la COVID-19 amb l’objectiu de compensar la seua disminució d’ingressos.

La Conselleria d’Economia Sostenible, a través de Labora, ha proposat esta modificació després de tindre coneixement de la quantia de persones potencials beneficiàries de la subvenció, així com en haver constatat l’existència de crèdit necessari i suficient per a suprimir determinats requisits que minvaven, sensiblement, el total de persones possibles destinatàries finals.

Així, entre els requisits per a poder sol·licitar l’ajuda, el Consell ha flexibilitzat el criteri de permanència en la situació de reducció horària exigint, únicament, mantindre-la durant un mes i ha suprimit l’obligació de no superar els 22.000 euros de base imposable en l’Impost de la Renda de les Persones Físiques corresponent a 2018.

D’esta manera, els requisits per a optar a l’ajuda són els següents:

a) Figurar d’alta en el Règim General de la Seguretat Social.
b) Haver-se acollit a la reducció de jornada durant el període de l’estat d’alarma en un percentatge igual o superior al 50 %, i mantindre esta reducció durant almenys un mes.
c) Tindre el domicili fiscal en la Comunitat Valenciana.

La quantia de les ajudes serà de 600 euros si la reducció de jornada és d’entre el 81 % i el 100 %; de 450 euros si la reducció és d’entre el 61 % i el 80 %, i de 300 euros si la reducció és d’entre el 50 % i el 60 % de la jornada. En total, Labora destina a ajudes 3 milions d’euros.

El termini per a sol·licitar les ajudes es va iniciar el 14 de maig i finalitzarà el 8 de juny. Les sol·licituds es podran presentar a través de qualsevol registre oficial, i de manera telemàtica en la pàgina web de Labora (consultar ací) amb certificat electrònic.

Labora ha habilitat el correu electrònic concilia_labora@gva.es per a resoldre els dubtes que puguen sorgir sobre esta ajuda. Així mateix, en el seu canal de YouTube es pot consultar un vídeo amb la informació més rellevant (consultar ací).

Esta publicació està disponible en : Valencià

Rovira

També te pot interessar

Últimes notícies

Metges d’atenció primària de la Comunitat i de tot l’estat qüestionen què passarà i com serà este servei en “l’era COVID”

El Col·legi de Metges de Castelló (COMCAS) organitza este dimecres, 27 de maig, a les 18 hores, un debat en línia sobre "Present i...

STEPV rebutja la tornada a les aules al juny dels últims cursos de cada cicle

El sindicat de treballadors de l'ensenyament del país valencià, STEPV, "rebutja" la mesura que es preveu adoptarà la conselleria d'Educació de què a...

Quatre detinguts per simular el segrest d’un pacient ingressat per un presumpte positiu per coronavirus

De forma paral·lela, els segrestadors també es van posar en contacte amb els pares i un altre germà del suposat segrestat, que es trobaven a Algèria, exigint-los el pagament d'un rescat.

Detingut a Callosa de Segura per estafar 48.000 euros en material agrícola

Detingut a Callosa de Segura per estafar 48.000 euros en material agrícola a dos empreses de Múrcia.

El Govern inclou el port d’Alacant entre els ports d’entrada a Espanya

El Govern inclou els ports de Santander i Alacant entre els ports d'entrada a Espanya.

Esta publicació està disponible en : Valencià