23.8 C
Valencia

Com demanar les ajudes de l’Ajuntament de València a autònoms i pimes

La Junta de Govern Local ha aprovat l'ordre en la reunió d'este matí, que afig ajudes per a autònoms que justifiquen una reducció de la seua facturació.

- Publicitat -AVL

La Junta de Govern Local ha aprovat este divendres l’Ordre de subvenció per a pimes, xicotetes i mitjanes empreses, de la ciutat, que suposarà una injecció de liquiditat per a tots els autònoms i xicotetes empreses que s’han vist obligades a tancar la persiana amb motiu de la crisi sanitària. L’alcalde de València Joan Ribó, ha informat hui dels acords adoptats per la Junta, acompanyat dels vicealcaldes, Sandra Gómez i Sergi Campillo.

Tal com ha explicat Sandra Gómez, «l’aprovació de l’ordre per part de la Junta de Govern Local suposa que ja estan aprovades les ajudes; però cal tindre en compte –ha matisat Gómez- que no podran ser sol·licitades fins que no estiguen publicades en el Butlletí Oficial de la Província, BOP».

La vicealcaldessa ha estimat que això serà a mitjan setmana que ve, atés que s’ha tramitat amb caràcter d’urgència per a reduir els terminis. «Sabem que moltes persones estan molt pendents d’esta línia d’ajudes, per la qual cosa des de l’Ajuntament comunicarem oficialment el dia en què es publiquen en el BOP perquè tothom el sàpia i puga formalitzar les seues sol·licituds», ha afegit la vicealcaldessa.

L’acord adoptat este matí per la Junta introdueix algunes modificacions sobre les previsions inicials, amb l’objectiu de millorar les condicions de les ajudes. Es preveuen ajudes per import de 3.000 euros a les persones autònomes amb empreses que hagen hagut de tancar com a conseqüència de l’aplicació del Reial decret i que no tinguen treballadors. Però s’introdueix una novetat, i és que se subvencionarà amb 2.000 € a autònoms i empreses sense treballadors que sí que estiguen treballant, «que no hagen hagut de tancar la persiana però que puguen justificar que han tingut un minvament del 75% dels seus ingressos». «Incloem no sols als qui han hagut de tancar, sinó també a aquells que puguen justificar un minvament important d’ingressos i de facturació». Finalment, està el cas de les pimes: les que tinguen fins a 9 treballadors podran rebre subvencions per import de 5.000 €; i les de 10 a 49 treballadors, un total de 6.000 €. «El requisit per a poder accedir a esta línia d’ajudes-ha continuat Gómez- és que les empreses mantinguen, almenys el seu nivell d’activitat un any després de la crisi, i almenys el 50% de l’ocupació».  «Esta ajuda no sols es dirigeix a les empreses, sinó que també busca protegir als treballadors i treballadores de les petites empreses de la ciutat».

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,764FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Declarat a Sueca altre brot de covid-19 per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 157 persones malaltes

Ontinyent suma un altre dia amb brots de coronavirus, esta vegada amb 9 contagiats

Els contagiats de hui han sigut a través d'un contacte social.

Detectats a Castelló 5 brots de coronavirus en un dia amb 16 contagiats per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 1315 persones malaltes

Detectat un brot de coronavirus a Sant Mateu per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 15 persones malaltes

Detectat un brot de coronavirus a una empresa d’Alberic

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 57 persones malaltes.
- Advertisement -

: Valencià