domingo, 16 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’ajuntament acollirà la 3a etapa de la setmana ciclista

La plaça de l’Ajuntament albergarà el final de la tercera etapa de la Setmana Ciclista Valenciana, on els espectadors i aficionats a esta disciplina podran gaudir de l’espectacle esportiu en el centre de la ciutat. La tercera jornada d’esta prova, dirigida exclusivament a dones ciclistes professionals, eixirà de Sagunt a les 12 hores per a recórrer 137 quilòmetres travessant el port de L´Oronet fins a arribar a València, aproximadament a les 16 hores.

La segona edició d’esta competició solament per a dones, organitzada pel Club Ciclista Escapada, va començar dijous passat 22 de febrer i consta de quatre etapes que, un any més, recorren les tres províncies de la Comunitat. La tercera d’estes etapes, amb meta a València, compta amb 137 quilòmetres, el tram més llarg de la prova.

La regidora d’Esports, Maite Girau, ha expressat que “és una satisfacció haver aconseguit que esta segona edició de la Setmana Ciclista arribe al cor de la nostra ciutat i acollir a les dones d’elit, ja que apostem per l’esport femení i sempre donarem suport a este tipus d’iniciatives que visibilitzen les dones esportistes. Convidem a la ciutadania que participe en este esdeveniment d’una disciplina amb gran arrelament en la nostra ciutat i en la nostra comunitat”, ha conclòs la regidora.

La major dificultat de la tercera jornada es troba en el port de L´Oronet, el cim del qual està situat a 48 km de meta. La localitat de Sagunt, a més de l’eixida, acollirà dos esprints especials en els quilòmetres 29 i 60, mentre que la línia de meta estarà situada en la mateixa plaça de l’Ajuntament de València. Una vegada finalitzada la tercera etapa dissabte que ve, tindrà lloc l’última fase de la competició, diumenge 25 de febrer, que es desenvoluparà a Benidorm i on es coneixerà, finalment, el nom de la guanyadora d’esta edició.

En total participen 29 equips de sis corredores cadascun, el màxim permès per la Unió Ciclista Internacional (UCI). La Setmana Ciclista Valenciana és la primera cita marcada en el calendari europeu en la categoria de femenina.

Últimas noticias

Contenido relacionado