Diputació destinarà 5000 euros per ajuntament per a desperfectes per pluges

El Ple aprovarà demà les ajudes per procediment extraordinari.

Unes banderes a mitja asta. EFE/Arxiu

El president de la Diputació de Castelló Javier Moliner ha anunciat un paquet d’ajudes per a pal·liar els danys que les pluges han causat en tota la província, especialment a les comarques de la Plana Alta, la Plana Baixa i el Baix Maestrat.

Durant les pluges s’han realitzat un total de 294 serveis: 223 per acovardisques, 12 per caigudes d’arbres, 9 rescats de persones atrapades i 50 rescats de vehicles amb persones en el seu interior.

Rovira  

S’estima que 57 de les 66 de les carreteres de la província han patit desperfectes, de les quals romanen tancades tan sols 3.

El president de la Diputació ha destacat que s’ha prevalgut la protecció de les persones en primer lloc i seguidament els béns. No obstant això per a facilitar les tasques de reparació el Consistori Provincial ha aprovat un total es 820.000 euros per a reparar desperfectes per les pluges: 5000 euros per ajuntament i 152.000 per al manteniment de camins rurals.

Està previst que demà en el Ple de la Diputació s’aprove la modificació de crèdit extraordinària i que de forma immediata s’aprove en el Butlletí Oficial de la Província.

PublicitatJuega Limpio Orihuela