L’Ajuntament entrega les claus de dotze nous habitatges socials a Ciutat Vella i Cabanyal

L'Ajuntament de València, a través de la Regidoria d'Inserció Sociolaboral, ha formalitzat l'entrega de 12 habitatges municipals a 12 famílies en situació de vulnerabilitat, derivades dels Centres Municipals de Servicis Socials de Quatre Carreres, Malva-rosa, Salvador Allende, Campanar, Patraix, Sant Marcel·lí, Natzaret, Benimaclet i Ciutat Vella. De les 12 famílies, 6 procedeixen del Cens de Habitatge Precària i les altres 6 procedeixen de col·lectius emergents

134
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aquestes 12 habitatges, adscrites al Programa d’Accés als Habitatges Municipals a través de la seua aprovació per la Comissió Tècnica d’Habitatge, estant situades 6 en Ciutat Vella i 6 en el Cabanyal. En les habitatges corresponents al Cabanyal s’ha invertit en la seua reforma un total de 127.833,64 €.

Amb aquestes famílies, s’ha treballat en un procés d’intervenció integral amb els equips especialitzats fins a poder adjudicar-los un habitatge municipal. Les adjudicacions es fan mitjançant uns contractes de lloguer atenent a la composició del grup familiar i les seues característiques, amb una bonificació del 50% en els casos de famílies procedents del Cens de Habitatge Precària (infravivenda).

Així mateix, en els pròxims dies, des de la Regidoria d’Inserció Sociolaboral es lliuraran 3 habitatges més, també del Programa d’Accés als Habitatges Municipals, ara a dones víctimes de violència de gènere o de tràfic per a l’explotació sexual i prostitució, amb els sues xiquets i/o xiquetes. Aquestes dones procedeixen dels centres d’acollida de la Generalitat.