L’ajuntament obri una convocatòria pública per a patrocinadors de la Gran Fira de Juliol

Amb la finalitat de continuar reforçant la celebració de Gran Fira de València i garantir els principis de llibertat d'accés, publicitat i transparència, l'Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Cultura Festiva, ha establit mitjançant una convocatòria pública, les condicions per a presentar els diversos oferiments de patrocini per a aquest esdeveniment cultural que té lloc durant el mes de juny a la ciutat

53
Ajuntament de València

El regidor de Cultura Festiva en funcions, Pere Fuset, ha valorat «la importància de la col·laboració de les empreses que volen participar en la Gran Fira per a contribuir a l’esforç que fa l’Ajuntament i garantir un programa d’activitats culturals divers i de qualitat com és el de la Gran Fira».

Segons la convocatòria pública, el patrocini està vinculat a algunes de les activitats concretes que s’inclouen dins de la programació general de la Gran Fira. Parlem de la Correfira, que és un escenari mòbil que al llarg de tot el mes de juliol recorre 15 barris diferents de la ciutat de València, a més d’estar present en l’acte d’inauguració, i que ofereix diverses activitats musicals i teatrals per a públic divers (infantil i adult).

Un altre esdeveniment que pot patrocinar-se són les Nits de Folk, que consisteixen en diverses activitats relacionades amb la música popular i elements de la cultura tradicional (trobada de dolçainers, recital de cant d’estil, exhibició de muixerangues i balls valencians participatius) que tenen lloc els dies 5 i 6 de juliol a la plaça de la Mare de Déu.

D’altra banda, la Gran Nit, que té lloc el dissabte 20 de juliol també es troba en aquesta categoria. Ací, es plantegen diverses activitats musicals i teatrals per a públic divers (infantil i adult) en diferents escenaris del centre de la ciutat: plaça del Patriarca, plaça del Pilar i plaça de l’Ajuntament.

En aquests esdeveniments hi ha l’opció de poder patrocinar la marca en l’escenari o tindre presència de la marca tant en l’escenari com en el fullet específic de l’activitat. Una altra opció a disposició de les empreses que ho desitgen és posar publicitat en l’interior del programa de mà de la Gran Fira, que té una tirada de 100.000 exemplars que es distribueixen gratuïtament en 25 punts de repartiment (centres oficials, edificis municipals, museus municipals, centres culturals, oficines de turisme i establiments hotelers) de València. Les entitats interessades disposen fins al dia 11 de juny per presentar-se a través de la secció de “tràmits” de la seu electrònica de l’Ajuntament de València.

Tal i com ha dit Fuset, «els patrocinadors disposaran d’una oportunitat immillorable per fer visibles les seues marques durant la Gran Fira, que congrega milers de valencians i valencianes i a la qualitat de la qual des d’este mandat també contribuixen les empreses amb les seues aportacions econòmiques».