16.6 C
Valencia

L’Ajuntament de Teulada Moraira implanta un nou sistema d’atenció al ciutadà

El Servei d'Informació i Tramitació (SIT) de l'Ajuntament de Teulada Moraira posa en marxa un nou sistema de gestió de cita.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

El Servei d’Informació i Tramitació (SIT) de l’Ajuntament de Teulada Moraira posa en marxa un nou sistema de gestió de cita.

Amb este nou sistema el consistori obri un nou canal de servei al ciutadà, amb el qual pretén facilitar l’accés del veïnat a l’Administració i acurtar els temps d’espera dels usuaris.

- Publicitat -

Des d’esta pàgina, el ciutadà podrà triar l’oficina en la qual desitja ser atés i reservar el dia i l’hora que li interesse. Una vegada completats les dades sol·licitades en el formulari de reserva, rebrà un correu electrònic en el qual es confirmarà la seua cita.

Per a millorar la qualitat i eficàcia d’este nou servei és important que el ciutadà consulte, en la mateixa web de la Seu Electrònica, el “catàleg de tràmits”, on podrà informar-se de la documentació que ha d’aportar per a realitzar amb èxit la seua gestió.

- Publicitat -

Així mateix, a partir del 5 d’octubre es reprendrà l’atenció presencial sense cita prèvia, i de manera limitada, per a aquelles persones físiques que no estiguen obligades a relacionar-se electrònicament amb l’Administració, i que manquen dels mitjans necessaris per a sol·licitar l’atenció amb cita.

• En l’oficina de Moraira, l’horari d’atenció sense cita prèvia serà de dilluns a divendres, de 12 a 14 hores
• En l’oficina de Teulada, l’horari d’atenció sense cita prèvia serà de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores.

- Publicitat -

La cita prèvia podrà sol·licitar-se a partir del 5 d’octubre a través de la web de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Teulada https://teuladamoraira.sedelectronica.es/citaprevia.0

A fi de garantir la seguretat de la ciutadania i del personal funcionari serà obligatori l’ús de careta, i es mantindrà la distància de seguretat tant dintre dels espais com fora en cas de sobrepassar l’aforament dintre de l’Ajuntament o la Senieta. S’atendrà per ordre d’arribada, i tenint en compte el que es disposa en la normativa de prevenció de la COVID-19 sobre control d’accessos i aforaments.

No obstant això, i amb l’objectiu de prestar amb garantia de seguretat i qualitat els serveis municipals, es continua recomanant, en primer lloc, la tramitació telemàtica, a través de la web de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Teulada. Amb la signatura digital, i a través d’esta web, poden presentar-se instàncies, sol·licitar i obtenir empadronaments, obtenir informes, presentar sol·licituds… i realitzar la majoria dels tràmits administratius sense necessitat de desplaçaments ni cites prèvies. En segon lloc, s’aconsella als ciutadans que trien la reserva de la cita prèvia a través de la nova eina oferida, i només en casos d’urgència i necessitat, optar per l’atenció sense cita.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

13,026FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectados dos nuevos brotes de coronavirus en la Pobla de Vallbona por contacto social

En la Pobla de Vallbona hay 21 casos activos de coronavirus, a los que hay que sumar el brote de hoy.

Detectado un nuevo brote de coronavirus en Benissanó por contacto social

A través de la web de datos estadísticos de la Conselleria de Sanitat se pueden consultar los datos actualizados desde la última actualización.

Castelló passa la barrera dels 100 ingressats per coronavirus

12 persones estan a les Unitats de Cuidats Intensius.

Sanitat confirma 1.066 nous casos de coronavirus i 19 morts en la Comunitat Valenciana

Els hospitals valencians tenen, actualment, 1.018 persones ingressades.

Comença el termini de sol·licitud de les ajudes per a autònoms i pimes del Poble Nou de Benitatxell

Les sol·licituds per a les ajudes de l'Ajuntament es podran presentar per registre d'entrada o per seu electrònica fins al 17 de novembre, mentre que per a les de Diputació l'últim dia és el 12 de novembre.
- Advertisement -

: Valencià