13.3 C
Valencia

Ajuntament, Diputació i Generalitat s’uneixen per a donar suport a l’ecosistema emprendedor

L'Ajuntament de València signarà amb la Generalitat, a través de Conselleria d'Innovació, i la Diputació de València un protocol de col·laboració per a coordinar les polítiques d'innovació i suport a l'ecosistema emprenedor de base tecnològica a València i la seua província.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

“Les tres administracions implicades coincidim en la voluntat de col·laborar juntament, unides per la convicció que el desenvolupament econòmic i empresarial és un pilar fonamental per a la millora del territori provincial i, per tant, de tota la Comunitat Valenciana”, ha remarcat la responsable de l’Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé.

“Este protocol té com a finalitat coordinar accions dirigides des dels diferents àmbits competencials a enfortir el suport als sectors productius de base tecnològica que contribuïsquen a consolidar el teixit empresarial innovador València, generant riquesa i benestar sostenible per als ciutadans”, ha explicat Bernabé.

- Publicitat -

Així mateix, amb este protocol es pretén connectar les iniciatives alineades de les tres institucions i els seus respectius marcs competencials, per a aconseguir que la ciutat de València, la província de València i la Comunitat Valenciana siguen receptores de les millors empreses tecnològiques i esdeveniments tecnològics nacionals i internacionals, així com generadores de les millors condicions possibles per a l’emprenedoria innovadora de base tecnològica.

En concret els eixos principals de treball que s’implementaran després de la signatura d’este document i la constitució de la nova comissió que el duga a terme són el foment de la col·laboració públic-privada; l’agenda digital valenciana, el suport a l’emprenedoria innovadora, la generació d’impacte en el territori i l’atracció de talent i inversions.

- Publicitat -

“En definitiva, volem fomentar el desenvolupament de la innovació, la tecnologia, l’emprenedoria i la digitalització en el territori valencià”, ha assegurat l’amb-cejala.

Es crearà una comissió mixta de composició paritària per a garantir i supervisar el bon funcionament de l’execució del Protocol. Estea comissió comptarà amb dos membres per cada Administració, i tindrà com a funcions la programació, seguiment i valoració de les activitats emmarcades en este protocol

VALÈNCIA, REFERENT EN INNOVACIÓ ECONÒMICA

- Publicitat -

Convé ressaltar que un dels objectius de l’ajuntament és potenciar una eco-nomía basada en la innovació, la tecnologia i el coneixement, i com estea pot beneficiar i transformar els sectors productius i econòmics de València. En estea línia, València ja està treballant, a través de VLC Tech City, en el repte de conver-tirse en una ciutat de l’avantguarda, amb un sector econòmic potent i sostenible, fonamentat en la tecnologia, la innovació i la digitalització, amb impacte en la societat i el seu benestar.

A València, les empreses dels diferents sectors s’enfronten al repte d’una innovació contínua en les seues activitats, la qual cosa suposa una revolució a molts nivells. Una de les claus està en la seua transformació digital i innovadora, que serà, sens dubte, necessària per a competir i diferenciar-se en un entorn de tanta incerti-dumbre com l’actual.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

13,025FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectados dos nuevos brotes de coronavirus en la Pobla de Vallbona por contacto social

En la Pobla de Vallbona hay 21 casos activos de coronavirus, a los que hay que sumar el brote de hoy.

Detectado un nuevo brote de coronavirus en Benissanó por contacto social

A través de la web de datos estadísticos de la Conselleria de Sanitat se pueden consultar los datos actualizados desde la última actualización.

Castelló passa la barrera dels 100 ingressats per coronavirus

12 persones estan a les Unitats de Cuidats Intensius.

Sanitat confirma 1.066 nous casos de coronavirus i 19 morts en la Comunitat Valenciana

Els hospitals valencians tenen, actualment, 1.018 persones ingressades.

Comença el termini de sol·licitud de les ajudes per a autònoms i pimes del Poble Nou de Benitatxell

Les sol·licituds per a les ajudes de l'Ajuntament es podran presentar per registre d'entrada o per seu electrònica fins al 17 de novembre, mentre que per a les de Diputació l'últim dia és el 12 de novembre.
- Advertisement -

: Valencià