20.5 C
Valencia

L’Ajuntament de València apunta que el proveïment està garantit

L'Ajuntament de València ha fet una crida al consum responsable i escalonat, i a "no col·laborar en el desaprofitament alimentari", ja que el proveïment està "plenament garantit".

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament de València ha fet una crida al consum responsable i escalonat, i a “no col·laborar en el desaprofitament alimentari”, ja que el proveïment de Mercavalència i de tots els mercats municipals està “plenament garantit”.

Segons ha indicat el consistori en un comunicat, l’alcalde de València, Joan Ribó, juntament amb els dos vicealcaldes de València, Sandra Gómez i Sergi Campillo, i els secretaris municipals, estan despatxant durant este matí en la reunió extraordinària de seguiment de la crisi del coronavirus.

L’alcalde, Joan Ribó, ha explicat que “l’Ajuntament treballa per a garantir tots els serveis i recursos bàsics a la ciutat”. A més, ha detallat que “estem a l’espera de les novetats que puguen haver-hi en el decret del govern central per a adaptar el que és necessari al nivell local si hi ha qualsevol novetat”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,620FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Alginet per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 50 persones contagiades.

Sanitat detecta un nou brot a Tavernes de la Valldigna per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 87 persones contagiades i 13 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de 12 casos a l’Alcúdia per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 56 persones contagiades i cap ha mort a consequència de la covid-19.

Ontinyent suma hui un brot més de coronavirus amb 5 contagiats

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 216 persones contagiades i 7 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de coronavirus a una empresa de Castelló de la Plana

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 1264 persones contagiades i 52 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià