L’Ajuntament i 50 veïns de Godella recorden en silenci als dos xiquets

A més dels dos minuts de silenci, tant l'Ajuntament de Godella com el de Rocafort han decretat tres dies de dol per la defunció dels menors

La corporació local de Godella i al voltant d'un centenar de veïns s'han congregat este divendres enfront de la façana principal de l'Ajuntament. EFE
Publicitat

La corporació local de Godella i mig centenar de veïns s’han congregat este divendres enfront de l’Ajuntament per a guardar dos minuts de silenci en senyal de duel per l’assassinat dels dos xiquets en esta localitat valenciana, suposadament a les mans dels seus pares.

Després d’este acte, l’alcaldessa Eva Sanchis s’ha dirigit als mitjans de comunicació, sense admetre preguntes, per a reiterar que la Policia Local va ser dilluns passat al domicili en el qual residien els xiquets, arran de la trucada d’un familiar, i que es va comprovar que els menors estaven en “bones condicions”.

PublicitatRovira  

També el veí Ajuntament de Rocafort ha convocat dos minuts de silenci al migdia, ja que el major dels xiquets morts, de tres anys i mig, estava escolaritzat en el col·legi públic Sant Sebastià d’este municipi.

A més dels dos minuts de silenci, tant l’Ajuntament de Godella com el de Rocafort han decretat tres dies de dol per la defunció dels menors.

La corporació local de Godella ha agraït la labor dels més de 110 persones que ahir dijous van participar en l’operació de cerca dels menors.

PublicitatJuega Limpio Orihuela